2777
2789
عنوان

میخوام افطاری بدم لطفا کمک کنین

260 بازدید | 22 پست

سلام من ۱۵ نفر مهمون دارم برا فردا شب میخوام شله بگیرم (مشهدیا میدونن چیه) بعد کنارش غذای دیگه ای هم درست کنم؟دسر و همه چی هم تهیه دیدم بعضیا میگن بزار بعضیا میگن نزار من نمیدونم چکار کنم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خونه جاریم بودیم افطاری 

سوپ و شله زرد و پنیر و خرما و زولبیا بامیه بود 

شامم داد قرمه سبزی البته یک ساعت بعد افطار

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

گلم نمیدونم شله چیه اما حتما برنج باشه برا شام 

بنظرم قرمه و سوپ و ژله و سالاد بزار 

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده

خرما هم و زولبیا و شله زرد هم بزار واسه افطار

ولی  خرما هم با گردو بزار هم با پودر نارگیل

یا از این چیزا هست که با آرد درست میکنن میریزن روی خرما اسمش نمیدونم چیه راستش 😅 ولی خیلی خوشمزن

تمام راهی که برای تو با دلم رفته بودم را ،حال مجبورم با عقلم برگردم 💔🙂💔   قهرمان گاو بازی اونی نیست که با گاوا سرشاخ میشه اونیه که خوب جلوشون جا خالی میده