2777
2789

بچه ها پارسال عکس یه دختره رو تو گوشی شوهرم پیدا کردم بهش گفتم گفت مال دوستم دوست دخترشه  میخواد بگیرتش گفتم خب به تو چه گفت فرستاده نگاه کنم ببینم خوشگله  چون خطایی نکرده بود منم  با زور و با قسم  هاش باور کردم امروز دوباره اون عکس و تو گوشی ش دیدم ازش عکس گرفتم تو گوشیمه  الان باردارم و حالم داغونه تو روخدااا  بگید چکار کنم  گوشی ش و یادش رفته ببره خودش سرکاره  الان دیدم دنیارو سرم خراب شد بگید چکار کنم 

کاربر جدید نیستم از قبل بودم تو سایت گفتم تا بدونید🤪🤪🤪🤪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پربازدید شد صلوات بفرستید نی نیم سالم بیاد

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕