2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارایشگاه و باغ رفتیم.ولی ی جشن خودمونی داخل خونه

مبارکتون باشه 

ماهم فقط میتونیم بریم ارایشگاه و باغ  مراسم نداریم چون کروناست 

یک سال عقد موندیم ولی دیدیم نمیره مجبوریم بریم خونمون

تزیینی هم خریدی؟دکوری تزیینی

اره گلم تزیینی داخل کابینت اشپزخونم.چون جای کوچولوکوچولو داره.تزیینی داخل ویترین.و روی جا کفشیم.داخل دستشویی هم دوتا گلدون کوچولو.رو میز تلویزیونمم دوتا مجسمه 

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
میشه بپرسم چیا خریدی از لوازم برقی و ظرف؟

یخچال لباسشویی چرخ گوشت آبمیوه گیر سبزی خرد کن سماور سرویس چینی آرکوپال سرویس چاقو پارچ و لیوان سرویس پذیرایی چایی ساز توستر گاز زودپز 

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                           🥀🥲              ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                گاهی گمان نمیکنی ولی میشود🥰
یخچال لباسشویی چرخ گوشت آبمیوه گیر سبزی خرد کن سماور سرویس چینی آرکوپال سرویس چاقو پارچ و لیوان سروی ...

چنددست سرویس چینی و‌ارکوپال گرفتی؟سرویس پذیرایی چی گرفتی؟

اره گلم تزیینی داخل کابینت اشپزخونم.چون جای کوچولوکوچولو داره.تزیینی داخل ویترین.و روی جا کفشیم.داخل ...

سوفله خوری اینا هم گرفتی؟

من ظروف چینی یک دیت۱۸نفره گرفتم و یه ۱۸نفره ارکوپال و یه ۱۲نفره چینی

البته ظروف پذیرایی هم باید بخرم فکرکنم  اره؟

سوفله خوری اینا هم گرفتی؟ من ظروف چینی یک دیت۱۸نفره گرفتم و یه ۱۸نفره ارکوپال و یه ۱۲نفره چینی الب ...

سوفله خوری ۳ تا گرفتم سوپ خوری.سالاد خوری.برنجش رو.چینی ۱۲ نفره گرفتم.ارکوپال ۲۴ نفره

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
زورم میاد بلند بشم

منم باید ازاین دکوری ها بخرم البته من ویترین نمیخرم

ولی شاید کنسول بخرم برای روی اون باید تزیینی بخرم 

این ظرف ها که گذاشتی داخلش جنسشون چیه؟قیمتش یادت هست؟