2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین تورو خدا رد نیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم دیگه دل و میزدم به دریا زنگ میزدم بهش میگفتم انگار من یه سری حرفا رو نمیزنم اما شما خوب میفهمی منظورم رو... چقدر فهمیده ای 😂😂😂😂اون که ما رو دعوا انداخته بود اما حداقلش این بود که دلم خنک میشد😐

ما که در سایه ی خورشید معذب بودیم،چشممان کور سزاوار همین شب بودیم..... 
عزیزم لابد خودت یه چیزی یه حرکتی انجام دادی دیگه والا مادرای خودمونم مادرشوهرن الکی تهمت نزنیم به ب ...

به خدا قسم هیچکاری نکردم ولی خودش از اول ازدواجمون تا الان اینطوریه

بهش بگو یعنی تو فکر کردی من انقدر ساده ام  و بچه گانه رقتار میکنم که برم مستقیم بهش بگم من ازت بدم میاد!!!!

بعد بگو تو رفتار من رو باهاشون دیدی همیشه اگه باور میکنی که گفتم که هیچی خودت میدونی و وجدانت اگه نه دعوا کردن نداره 

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد
خب تو مراعات کن بخاطر شوهرت و زندگیتون  مادرشوهرتم خودش میدونه و خداش(سلیطه خانم )

من خودم به شوهرم همه چیو تو ضیح دادم ولی گفت که میدونم دروغ نمیگی ولی چرا مادرم باید در مورد چیزایی که گفتی دروغ بگه

بچه ها گفتم دستمو گرفت گفت باشه باور کردم شب بریم خونه مامانم باهاش حرف بزنیم

البته بهش گفتم که به قران قسم چیزی نگفتم اون صدام کرد گفت که طاقت نداری ببینیم و....بع د همون چیزایی که به مادرش گفتم رو هم بازگو کردم قرانم اوردم  دستمو گذاشتم روش بعد بهش گفتم میخوای بهش زنگ بزنم و بهش بگم تو پیشم نیستی و چرا اینارو به تو گفته؟بعد هم همونارو که بالا نوشتم بهم گفت