2777
2789

هر موقع میخوابه چه شب و چه روز کمتر از یک ساعت میشه باز بیدار میشه یکم طول میکشه باز میخوابه دوباره یک ساعت بعد بیدار میشه 

تو شب شاید پنج شش دفعه تا صبح بیدار میشه 

چیکارش کنم بیشتر بخوابه؟ خودم بشدت کمبود خواب دارم

پسر منم تا ۶ ماه همین بود به غذا افتاد بهنر شد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا شش ماهگی همینه بخاطر شیر شش ناهش که شد شبر شب که کم کم قطع میکنی خوابش بهتر و یکدست میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عرضش رو کم کن طولش زیاد میشه خود به خود

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

اول خودت گرمی بخور شیرت گرم شه رازیانه دم کن بخور

دوم برنامه baby sleep یا خواب یار رو دانلود کن گوشیتو بزار رو حالت پرواز صدای سشوار از برنامه بزار پخش شه نزدیکش تا وقتی قطع نکنی بیدار نمیشه

من پسرم ۱۱ ماهشه همین مشکلو دارم.هیچ شبی نمیتونم بخوابم.مرتب برای شیربیدارمیشه.شربت گیاهی خواب اورم دادم درست نشد.من یک ساعتم شبا نمیخوابم.روزام ک کلا دوبار میخوابه هربار ی چهل دقیقه.اونم انقد کار ریخته سرم باید کارامو‌کنم

من ک از شیر گرفتمش درست شد...ببین شاید سیر نمیشه..

برای منم شیر شب قطع شد دریت شد دیروز صبح جوراب پاش کردم ببرم واکسن بزنم جورتبشو با دستش درمیاورد می خوابید خواب شیرینه اینا الان وابسته شیرن بعدا درست میشن چه روزای گندی بود واقعا

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
برای منم شیر شب قطع شد دریت شد دیروز صبح جوراب پاش کردم ببرم واکسن بزنم جورتبشو با دستش درمیاورد می ...

واقعا..شب تا صبح فقط منو میخورد شده بودم پستونک...بیست ماهگی از شیر گرفتمش

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم