2777
2789
عنوان

دخترم طول خوابش خیلی کمه چیکار کنم؟ ۴ ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 36 پست
من پسرم ۱۱ ماهشه همین مشکلو دارم.هیچ شبی نمیتونم بخوابم.مرتب برای شیربیدارمیشه.شربت گیاهی خواب اورم ...

دارو نده تصلا برای مغزش خطرناکه گلم شیر شب قطع کن از امشب تمیرین کن درست میشه مثلا یک شب بیدار شد شیر بده ساعت بعدی بیدار میسه شیر نده بجاش آب بده آخر شیر دادناشم آب بده مثلا۹۰ تا میخوره۶۰ شیر بده ۳۰ آب یواش یواش اون ساعت که بیدار میهش شیر می خوا یه بار آب بده یه بار پستونک درست میشه نترس

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا..شب تا صبح فقط منو میخورد شده بودم پستونک...بیست ماهگی از شیر گرفتمش

وای منم آرزو از شیر گرفتنشو دارم فقط میشه با شیر بخوابونمش چجوری بدون شیر بخوابونم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
صدای سشوار؟واقعا تاثیر داره؟من نشنیده بودم همچین برنامه ای رو

عالیه کلا تو گوگل پلی بزنی هزارتا برنامه صدای آرامبخش برای خواب بچه ها میاره من اولا صدای گوشیم خوب نبود خود سشوار میزاشتم روی فن میخوابید ،پسر منم خوابش سبک بود ولی کلا صدا سشوار بزاری هم خوابش میبره هم بیدار نمیشه شاید یکی دوبار اول چون تاحالا نشنیده تعجب کنه ولی کوتاه نیا من تا سه سالگی میزاشتم

دارو نده تصلا برای مغزش خطرناکه گلم شیر شب قطع کن از امشب تمیرین کن درست میشه مثلا یک شب بیدار شد شی ...

عزیزم پس بذار درست بگم ک بدونی.کجای کاری خواهر😕😕😕من دوهفته تمام شبا جای شیر ی بار اب دادم ی بار شیرشو رقیق کردم  چند بار نشاسته دادم کلا  چ اب چ شیر چ نشاسته!!!سر ی ساعت بیدارمیشد و طلب میکرد.

پدرم دراومد.گفتم لابد میل ب مکیدن داره بهش اومدم پستونک بدم نمیگیره .حتی ی شب گفتم هیچیه هیچی ندم چنان جیییغ و داد و هوار. راه انداخت ک دیدم نشدنیه.

دیگه ی گزینه مونده اونم سوختن و ساختن و له شدن😐😐😏😐😏😐😏😐😏😐😕😕😕

وای منم آرزو از شیر گرفتنشو دارم فقط میشه با شیر بخوابونمش چجوری بدون شیر بخوابونم

منو سه روز اذیت کرد میومد بغلم یاد شیر میفت گریه میکرد بغل باباش خوابید منم برام سوال بود ولی خدا خودش کمکم کرد دیگ میومد بغلم بدون شیر خوردن میخابید

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
عزیزم پس بذار درست بگم ک بدونی.کجای کاری خواهر😕😕😕من دوهفته تمام شبا جای شیر ی بار اب دادم ی بار ش ...

پس بچتو غذا دفعات زیاد بهش بده بخوره معدش سنگین بشه

منو سه روز اذیت کرد میومد بغلم یاد شیر میفت گریه میکرد بغل باباش خوابید منم برام سوال بود ولی خدا خو ...

خطرناک نیست زودتر از دوسالگی شیر قطع کردن امتحان کنم چی بجاش میدی لبنیات.دنت میشه.استرس دادم کسی کمکی ندادم به نامانم باشه شیر شب بجرو بیدار میکنه بده دوباره

خطرناک نیست زودتر از دوسالگی شیر قطع کردن امتحان کنم چی بجاش میدی لبنیات.دنت میشه.استرس دادم کسی کمک ...

دختر من چیزی بجاش نخورد همون غذا...بخدا منم ن کمک دارم مادرم ندارم خودم بودمو خودم....تازه یکی رم داشتم ک همش فاز منفی میداد مادرشوهر گرامی...کاری نمیکرد برام فقط غر میزد ک چرا گرفتیش...زود و دیرشو نمیدونم من دیگ توان نداشتم...

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
دختر من چیزی بجاش نخورد همون غذا...بخدا منم ن کمک دارم مادرم ندارم خودم بودمو خودم....تازه یکی رم دا ...

منم خونه نادرشوهرمم کلا اعصابت بهن ریخته خدا خیلی بده حالم از بجه کوچیک بخم میخوره میگم کی بزرگ بشه دیگه از این غلطا نکنم

منم خونه نادرشوهرمم کلا اعصابت بهن ریخته خدا خیلی بده حالم از بجه کوچیک بخم میخوره میگم کی بزرگ بشه ...

نگو اینجوری اون طفل معصوم چ گناهی کرده اخه؟ 

ببین اینجا چند نفر انتظار دارن میکشن...من اصلا تا حالا ب بچم بخاطر اونا چیزی نگفتم دعواشم نکردم فقط ب شوهرم غر میزنم چند روز پیش هم بخاطر بچم دعوام شد با مادرشوهر م...باید بفهمن اینا بچه ن...مگ خودشون بچه نداشتن

عزیزم پس بذار درست بگم ک بدونی.کجای کاری خواهر😕😕😕من دوهفته تمام شبا جای شیر ی بار اب دادم ی بار ش ...

همه بچه ها اینجورن بالاخره باید بگیری دیگه

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم