2777
2789

قشنگ بوده و خیلی ساده زیست بودن ذهنم خیلی مشغول شده کلا دارم به اونا فکر میکنم میدونستم قبلا ولی با جزییات کامل خوندم یجورایی دلم گرفت از اینکه این همه با هم خوب بودن وابسته بهم بودن ولی امام علی تنها شد کلا یه حسی گرفتم نمیدونم چطور بگم ولی خیلی بغض کردم دلم میخواد ساعت ها بشینم و براشون گریه کنم

واقعا 🥲

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم به ماهم بگو🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یکم به ماهم بگو🥺

اینکه زندگیشون ساده بوده یه روز انقد کار خونه زیاد بوده فشار میاد رو حضرت زهرا چون امام علی خونه نبودن وقتی میان میبینن که چون اسیاب سنگین بوده برای ارد کردن گندم دستای خانوم ورم کرده امام رو گریه میگیره و میگن که حضرت زهرا استراحت کنن و خودشون کار رو به اتمام میرسونن یکی دیگه ام که خیلی توجهم رو جلب کرد اینکه همسری نداشتن جز حضرت فاطمه تا قبل از شهادت شون و اینکه گفتن جیگر مسلمان میسوزه اگه بدونن من بعد فاطمه چی کشیدم

اینکه زندگیشون ساده بوده یه روز انقد کار خونه زیاد بوده فشار میاد رو حضرت زهرا چون امام علی خونه نبو ...

🥺ممنون

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یکم به ماهم بگو🥺

اینکه زندگیشون ساده بوده یه روز انقد کار خونه زیاد بوده فشار میاد رو حضرت زهرا چون امام علی خونه نبودن وقتی میان میبینن که چون اسیاب سنگین بوده برای ارد کردن گندم دستای خانوم ورم کرده امام رو گریه میگیره و میگن که حضرت زهرا استراحت کنن و خودشون کار رو به اتمام میرسونن یکی دیگه ام که خیلی توجهم رو جلب کرد اینکه همسری نداشتن جز حضرت فاطمه تا قبل از شهادت شون و اینکه گفتن جیگر مسلمان میسوزه اگه بدونن من بعد فاطمه چی کشیدم

اینکه زندگیشون ساده بوده یه روز انقد کار خونه زیاد بوده فشار میاد رو حضرت زهرا چون امام علی خونه نبو ...

البته حضرت فاطمه خیلی کم سن بوده و فکر کتم ۱۸سالگی شهید میشه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)