2777
2789

من امروز روزه خوردم ،از پریروزه سردرد شدید گرفتم خیلی درد میکرد بقدری که حالت تهوع گرفته بودم ،بدنمم بشدت کم آبه پارسالم دکتر گفت روزه نگیر چون بدنت کم آبه

حالا امروز که روزه مو خوردم دارم از عذاب وجدان میمیرم

خیییییلی حالم بده 

ینی واقعا خدا دوست داره ما روزه بگیریم و مریض شیم 

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺

یعنی مهمه واقعا که تاپیک زدی دوست خوب .خب نگیر 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

نه خدا روزه رو برای کسی که تواناییشو داره گذاشته 

اگر به بدنت اسیب برسه میشه حق النفس

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی نباید بگیریو میگیری و خودتو مریض میکنی تقصیر خدا این وسط چیه من میخوام بدونم🤨

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

اگر برات ضرر داره و دکتر الان برات تجویز میکنه که نگیری نباید بگیری چون حرامه هیچگونه ثوابی هم نداره

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

وا خو مجبوری ب بدنت اسیب بزنی مگه مازوخیسم یا خودازاری وقتی بدنت کشش روزه نداره واسه چی میگیری

😄😄😄

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

خب شما مشکل داری و دکتر گفته نباید بگیری و عذرت موجهه. منی که سالمم و با روزه گرفتن مشکل جسمی پیدا نمی کنم وقتی اعتقاد دارم می گیرم. خدا زور نکرده وقتی بیمار میشی روزه بگیر که!

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.