2777
2789

شوهرم بنا ی ساختمونه هر چی پول در میاره خانوادش که بخوان میده به اونا همین دیروزم شش هفت تومن خرج ماشین پدر شوهرم کرده از دیروز خیلی حرص میخورم آخه مگه این چقد درآمد داره که ازش میگیرن البته بیشتر تقصیرا گردن شوهرمه میتونه بگه ندارم مثل برادرای دیگش نمیدونم چکار کنم خودمون هزارتومن پس اندازم واسه آینده نداریم

خدایا اینجور مردا رو عاقل کن آخه چقد مارو حرص میدن این مرداا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بندازش تو خرج

بگو مثلا فلان چیو بخریم

یا برای آیندمون زمین بخریم

طلا بخر 

هرچی باشع ارزشش از پول بیشتره

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

یسری مردا اخلاقشون این متاسفانه شما حق داری .کمک کردن خوبه ولی تا یه اندازه آیی خب 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
قبل کرونا پدر شوهرم کار میکرد ولی الان بیکاره قبلش هم اینطوری بود الانم کلی زمین داره حاظر نیس بفروش ...

ای بابا  اینجوری که خیلی بده  امیدوارم  سر عقل بیاد شوهرت  باهاش حرف بزنی  چی میگه؟ 

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی 
برو رو مخش وام بردارید ماشینی زمینی چیزی بخرید قسط بدید پول نمونه دست و بالش  به مناسبت های مخ ...

همین دیگه هر روز خدا زنگ میزنن پول میخوان اینم هر چی داشته باشه میده نه نمیاره نمیزارن پولی واسه خودمون بمونه

ای بابا  اینجوری که خیلی بده  امیدوارم  سر عقل بیاد شوهرت  باهاش حرف بزنی  ...

میگه پول خودمه هر چی میگم مگه ما خودمون آینده نداریم روزی بچمونو چرا میدی به اونا تو مغزش نمیره

میگه پول خودمه هر چی میگم مگه ما خودمون آینده نداریم روزی بچمونو چرا میدی به اونا تو مغزش نمیره

خدا کمکت کنه  دعات میکنم

سخت ترین قسمت زندگی  اونجاست که فقط خودت باید خودت رو اروم کنی