2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بی شخصیتی

چیشد😐😐😐

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

تو که تازه عضو شرکت تجارت الکترونیک شدی و کلی درآمد داری دیگه وقت می‌کنی عروسک بسازی و بفروشی؟ اصلا ارزش داره مگه چقدر درآمد داره عروسک فروشی؟ 🤔

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
خیلی زشته  نقاشیای مسخره تو پیجه  نوشتی کسب درامد!

بله؟؟

نیاز بود این حرفو بزنی؟

درضمن خب من اول کارمه دوس داشتم نقاشیامو بزارم تو صفحم دلیل نمیشه بهم توهین کنی درضمن من هنوز اقدام به کار نکردم چون فالوور ندارم 

طرز صحبتتو بهتر کن گلم

تو که تازه عضو شرکت تجارت الکترونیک شدی و کلی درآمد داری دیگه وقت می‌کنی عروسک بسازی و بفروشی؟ اصلا ...

اره خب اما من عاشق عروسک ساختنم علت عضو‌شدنم تو تجارتم اینه ک سرمایه داشته باشم برا عروسک سازی😊

😂یه روز عضو اونجام کلی درامدم هنو ندارماااا

یهدروزه عضوی و اینجور زدی تو کار تبلیغ واسشون؟ . اونوقت به دوستمون که بهت گفته بود الکی و سرکاریه گفتی واسه من تا حالا همچین مشکلی پیش نیومده؟ بذار عرق عضو شدند خشک شه بعد بگو تا حالا اینجوری نبوده واسم 🤣🤣

عزیز من بذار مطمئن شی اول بعد تشویق کن بقیه هم برن پول بذارن. کسی که بیکاره و دنبال کار می‌کرده ۵۰ تومنم واسش ارزش داره. خدا رو خوش نمیاد از روی جوگیر شدن و ندونستن پواسون بر باد بره

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
بله؟؟ نیاز بود این حرفو بزنی؟ درضمن خب من اول کارمه دوس داشتم نقاشیامو بزارم تو صفحم دلیل نمیشه به ...

اره 

چون واقعا لول اون نقاشیا اصلا ارزش فالو نداره 

اونا نبودن پیج خالی بود راحتتر فالو میکردم