2777
2789

من همونیم که میخوام این اختلالو درمان کنم

10 سال دیگه اسممو میشنوید 

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرسیدم بالا عزیزم  میشه بگین بچه اوتیسم رابطش با مادرش چ شکلیه؟هر بچه ای دیر حرف بزنه اوتیسمه؟

نه هر بچه ای دیر زبان باز کنه اوتیسم نیست 

حتی بعضی از بچه ها تا شش سالگی خوب صحبت نمی‌کنند و شش سالگی یک دفعه شروع به خوب حرف زدن می‌کنند

نه هر بچه ای دیر زبان باز کنه اوتیسم نیست  حتی بعضی از بچه ها تا شش سالگی خوب صحبت نمی‌کنند و ...

پسر من روزی دویست بار میاد بغلم میکنه بوسم میکنه همچیم میفهمه واقعا پازل اینام زود یاد میگیره ولی زیاد اهل بازی با بچه ها نیس هنوز حرف نمیزنه ب نظرتون چقد احتمال داره اوتیسم باشه؟

پرسیدم بالا عزیزم  میشه بگین بچه اوتیسم رابطش با مادرش چ شکلیه؟هر بچه ای دیر حرف بزنه اوتیسمه؟

بچه های اوتیسم د نمیتونند رابطه بگیرند 

وقتی بغلشون کردی نمی‌چسبند بهت 

رابطه چشمی برقرار نمی کنند 

بعضی اوقات یک سری حرکات تکراری دارند 

شما الان مشکوک هستید؟ 

چه چیزی دیدین که احساس میکنید مشکوک هست؟

ارتباط چشمی برقرار نمیکنه 

به غریبه عکسالعمل نشون نمیده

ی خانمی اینجا بودن بچشون اوتیسم داشت هر از گاهی تاپیک میزدن جواب سوال میدادن هر چی فکر میکنم اسمشون یادم نمیاد

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
پسر من روزی دویست بار میاد بغلم میکنه بوسم میکنه همچیم میفهمه واقعا پازل اینام زود یاد میگیره ولی زی ...

ببین اگه صداش میکنی نسبت به اسمش واکنش نده 

با اسباب بازیاش خیلی بازی نکنه

این که از کار جدید استقبال نمیکنن کارای تکراری انجام میدن

آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند ! لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
بچه های اوتیسم د نمیتونند رابطه بگیرند  وقتی بغلشون کردی نمی‌چسبند بهت  رابطه چشمی برقرا ...

زیاد قاطی بچه ها نمیشه .صحبت نمیکنه .تو چشمم نگا میکنا ولی ب غریبه ها نگا نمیکنه اگر یکی بخواد باهاش گرم بگیره دوری نمیکنه میخنده تو چشش نگا میکنه ولی اگر کسی نیاد سمتش اینم نمیره .حرکات تکراری مثه چی؟این ب وسایل برقی خیلی علاقه داره ..مثه دکمه های فر و پلوپز و اینا ...رو پنچه پا را نمیره ..خوابش عالیه غذاش فقط مرغ نمیخوره ..دو هفتم هس از پوشک گرفتمش درسته جیششو نمیگه ولی تا میبرم دسشویی جیش میکنه .اخه میگن بچه های اوتیسم در مقابل تغییرات اذیت میشن این اصن یاد پوشکشم نیفتاده...شما فک میکنین اوتیسمه؟