آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند !لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه هر بچه ای دیر زبان باز کنه اوتیسم نیست حتی بعضی از بچه ها تا شش سالگی خوب صحبت نمیکنند و ...
پسر من روزی دویست بار میاد بغلم میکنه بوسم میکنه همچیم میفهمه واقعا پازل اینام زود یاد میگیره ولی زیاد اهل بازی با بچه ها نیس هنوز حرف نمیزنه ب نظرتون چقد احتمال داره اوتیسم باشه؟
پسر من روزی دویست بار میاد بغلم میکنه بوسم میکنه همچیم میفهمه واقعا پازل اینام زود یاد میگیره ولی زی ...
ببین اگه صداش میکنی نسبت به اسمش واکنش نده
با اسباب بازیاش خیلی بازی نکنه
این که از کار جدید استقبال نمیکنن کارای تکراری انجام میدن
آن دو تا چشمان تو هی خودنمایی میکند !لشکر موهای تو کشور گشایی میکند ؛ نقش زیبا بودنت را خوب ایفا میکنی، با نمایش نامه ات در شهر غوغا میکنی ، من هوای ابریم جانا تو باران منی،کافه دنج همان رو به خیابان منی❤❤