2777
2789
عنوان

رنگ کردم موهای سگم

6342 بازدید | 101 پست

سلام رفقا میخوام موهای سگمو رنگ کنم  موهاش سفیده با گوشای نسکافه ای ولی رنگ گوشاشو دوست ندارم همش فکر میکنم کثیفه با حالی که هفته ای دوبار حموم میره 

دلم میخواد قهوه ای کنم موهاشو ولی تنش زیاد مو نداره و نیم سانته ولی سرش بلنده با دست و پاش به نظرتون اتفاقی میوفته یا نه براش؟پوستش خراب نشه؟یا رنگ گیاهی کنم ؟چه مدلی آسیبم نبینه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

گناه داره نکن

بخاطر سلیقه ی تو باید اون اذیت شه

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکسش بزار

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

بیچاره حیوون😶

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

رنگ مخصوص دارن.اسمشو بلد نیستم

همونجایی که میبری موهاشو کوتاه میکنی بگو رنگ کنن

عکسشم اگه میشه بذار ببینم سگارو خیلی دوست دارم😍😍

با اینکه دختری که هیکلشو باشگاه ساخته خیلی جذابه.ولی دختر نرم یه چیز دیگست(: ازما گفتن...😌