2777
2789

نمیتونه اسون باشه بنظرم 

منی که بچه ندارم کلی دوییدم واسه بهبود اوضاع روحیم 

نمیتونم شرایط موجود رو با دوتا بچه حتی در نظر بگیرم🤭

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقوام ما یکیشون دوتا دختر 11و 4ساله داشت طلاق گرفت الان ازدواج کرده یه بچه هم بدنیااورده و خوشبخته خداروشکر

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
داداشم‌و‌زنش از هم جدا شدن با‌دو تا بچه.الان پیش مامانشونن.هفت سالگی حضانتش با داداشمه میخاد بگیره

بچه هاشون الان چندساله هستن عزیزم؟بعدازهفت سال داداشتون میتونه خودش نگهشون داره یامیده به شماومادرتون؟

۵و۶... اخلاقشون ب هم نمیخورد. یکمم بیشتر مشکل از زنش بود

ماهم اصلا باهم تفاهم نداریم من اصلا نمیتونم این مرد رو دوست داشته باشم خیلی بددهن و شکاکه خیلی عذاب روحی میده بهم به جایی رسیدم که حتی حوصله بچه هامم ندارم

بچه هاشون الان چندساله هستن عزیزم؟بعدازهفت سال داداشتون میتونه خودش نگهشون داره یامیده به شماومادرتو ...

میتونه.الان زن گرفته و زنه قبول کرده ک بچه هارو نگه داره. پنح و شش ساله

ماهم اصلا باهم تفاهم نداریم من اصلا نمیتونم این مرد رو دوست داشته باشم خیلی بددهن و شکاکه خیلی عذاب ...

داداشم خیلی تلاش کرد ک زندگیش از هم نپاشه ولی وقتی طرف مقابلت  راهی واسه برگشت نذار میشه طلاق

مرحم که نیستن  میگم طلاق سخته با دو بچه خیلی توانایی میخواد  خدا بهت قدرت بده عزیزم

منم خیلی ضعیفم تازه هیچکی مشکل شوهرمو نمیبینن چون میگن اهل دود نیست و کارداره دیگه مشکلی نیست هیجکی نیست بگه این وسط چرا چندساله داروی آرامبخش میخوری چرا اینجوری داغون شدی بخدا عذاب های روحی از همه بدتری نمیتونی هم به گسی بفهمونی نه بدنت کبوده نه میتونی بگی معتاده

داداشم خیلی تلاش کرد ک زندگیش از هم نپاشه ولی وقتی طرف مقابلت  راهی واسه برگشت نذار میشه طلاق

الان مهریه و خرج بچه هارو میده؟ بعد ۷سالگیشون داداشت بچه هارو میگیره؟

منم خیلی ضعیفم تازه هیچکی مشکل شوهرمو نمیبینن چون میگن اهل دود نیست و کارداره دیگه مشکلی نیست هیجکی ...

میفهمم عزیزم منم شوهرم دست بزن نداره واهل دیدنیست ولی توزندگی باهاش انقدرسختی کشیدم که دارم قرص قلب میخورم تواوج جوونی،اگه بچه نداشتم جدامیشدم ولی متاسفانه شوهرمنم بعداز۷سال بچمومیگیره ازم وگرنه حاضربودم مهریه وهیچ حقی نگیرم بابچم برم یه گوشه زندگی کنم