2777
2789

سلامممم من تازه عضو شرکت تجارت الکترونیک شدم اولش فک کردم پولی که برا ثبت نام دادمو بخورن و خبری از کار نباشه اما دیدم ن واقعا راسته میشه باهاش کار کرد

تو هرزمینه ای که مهارت داری مثلا تایپ و ترجمه و تدریس و عکاسی و گویندگی و کلی چیزای دیگه.... میتونی مشغول به کار بشی

هزینه ثبت نامش ۵۰تومن تازه بعد یه مدت کوتاهم پولتو برمیگردونن😍

اکثر دخترای فامیلمون دارن اینکارو میکنن یکیشون از همین کارا ماهی سه تومن گیرش میاد فکرشو بکنین تو خونه نشسته راحت با گوشی موبایلش انقد پول درمیاره😂راحتتت

تازه ماهیانه پول نتتو هم میدن😃

یه چی بگم بهتون بعضی از این شرکتا کدملی ازت میخان که میتونن دراینده کلی ازش سواستفاده کنن اما اینجا دادن کدملی اجباری نیست و فقط ازت سنتو مدرک تحصیلیتو اسمتو میخان 

واقعا پیشنهاد میکنم اینکارو

هرموقع هم کاری براشون کردی همون لحظه پولتو واریز میکنن 👌🏻

اگه کسی خاست ثبت نام کنه و یه معرف معتبر میخاست درخدمتم 😎

خوشحال میشم بتونم کمکی بهتون بکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرت و پرته

ن پول خودتو برمیگردونن

ن پول نتتو میدن

تایپاشم انقد تایمشو کم میدن یا پروژرو زیاد میدن ک اصلا نمیرسی

وقتی حالت بد بود اما پروفایلتو دپ نکردی یعنی بزرگ شدی ...وقتی دلت گرفته بود ولی بغض نکردی یعنی بزرگ شدی وقتی از تموم دنیا رنجیدی اما با کسی دردودل نکردی یعنی بزرگ‌ شدی و وقتی دیگه از تنها شدن نترسیدی یعنی بزرگ شدی...کاربری از این به بعد برای منه😍

اگه واقعا اینی که میگی بود نمیومدی اینجا تبلیغ کنی همه پولا رو خودت به جیب می‌زدی جای ماهی سه تومن ماهی شش تومن ازش درمیاوردی 🤪

بچه ها گول نخورید مرسی اه

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
اگه واقعا اینی که میگی بود نمیومدی اینجا تبلیغ کنی همه پولا رو خودت به جیب می‌زدی جای ماهی سه تومن م ...

😂هرکه مغزش تو کله خودشه گفتم ک من تو‌بخش تبلیغاتم درضمن من هرجایی ام باشم خودبین نیسم ک بزار چارتای دیگه ام مطلع بشن که همچین چیزی هس

😂هرکه مغزش تو کله خودشه گفتم ک من تو‌بخش تبلیغاتم درضمن من هرجایی ام باشم خودبین نیسم ک بزار چارتای ...

🤣🤣🤣

آره بابا دقیقا همینه که تو میگی .

دوستان بازم تاکید میکنم گول نخورید 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!