2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو عاشقین؟چطور آشنا شدین؟

عاشق که اره

اوایل من بیشتر دوسش داشتم الان اون

مدلینگ بود یه زمانی ارزوم بود یه کلمه باهام حرف بزنه الان میخوام باهاش تموم کنم 

بعد اینکه بطرز عجیبی ازم خوشش اومد فهمیدیم عمه ی اون عروس عموی مامانمه 

بعدم نشون کردن منو واسش

💜  تورک 💜

هم کلاسی دانشگاهم بود که عشق منو قبول نکرد..الانم ازش بی اطلاعم

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
بهش حستون گفتین ؟

آره ..قبل اون با کس دیگه ای قرار ازدواج داشتم اما چون علاقه ای نبود و اخلاقمون نمیخورد واسه همین بهم خورد..توی سن 22 سالگی اولین بار عاشق شدم.. اما خب اون قبول نکرد

کل پروسه عاشقی و فراموش کردنش سه سال طول کشید..بعد اونم نامزد کردم اما خب نامزدیمم بهم خورد

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)