2777
2789

فامیلامون یکیشون انگار روانیه

خودکارو میکشه زمین صداشششششش میکشتم😐🐛دوست دارم اون لحظه به فنا بدمش حیففففففف

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروغ🥴

آروغ زدن از گ و ز.. برام رو مخ تره!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ملچ مولوچ و صدا دان دهن وقتی غذا میخوری . نگهاه کردن به کسی که داره غذا میخوره . همکارم بود . نهار میخوردیم یهو ذل میزد به یکی . خو کوفتش شد که بشر . غدای خودتو بخور .

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

عمم میشینه برای تک تک دخترا شوهر پیدا میکنه میره خونه پسره 

یکی نیس بگه به تو چه😐

متنفرم از این کارش😐

یجوری نشون میده دختره راضیه اصلا میره خواستگاری انگار

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اونایی ک موقع خوردن اش و چای و... هورت میکشن رو مخن 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

مادرشوهرم غذامیخوره یاخیلی ملچ ملوچ میکنه یاصدای اب خوردنش میادیادندونای مصنوعیشودرمیاره میزاره تولیوان ومن براخودم یه لیوان مخصوص برمیدارم نگاه نمکنه تویه لیوان بزاره هرچی دم دستش باشه میزاره تواون

من خدارادارم به جبران هرانچه که ندارم 

آراوغ زدنننننننن متنفرم و موقع. غذا خوردن شون ملچ ملوچ میکنننننن یکیم که بینی شو پیشم همش میکشه بالا فقد اینارو بدن دستم به چهار قسمت مساوی تقسیم میکنم میکنمااااااااا

....
پسر خاله م سر سفره آروغ میزنه    

اتفاقا یبار پسرعموم این کارو کرد محکم زدم پس کلش😣😣😣اونطوری که فکر کنی نه....

گفتم مرض داری تو گوشم ا....میزنی 

از دهنم در  رفت گفتم کل خانوادتون اینطورین؟

پاشد رفت😐😐😐

بخودا حقش بود دمه گوشم اه اه 

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌
عمم میشینه برای تک تک دخترا شوهر پیدا میکنه میره خونه پسره  یکی نیس بگه به تو چه😐 متنفرم از ...

بشون بگو

عمه جان پسرا خودشونم راضی نیستن

دخترای فامیلم زبون دارن میتونن حرف بزنن¿

ــــبعدم بگو کسی گفته شما بیاید؟

خیلی چندشه

حرمت غذام نگه نمیذارن بزرگی گفتن کوچیکی گفتن اخه جلو بابامـ؟چندششششش