saaaalam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 63 عنوان چی کارش کنم؟ 80 بازدید | 11 پست سلام،میدونین چطوری میتونم بقیشم از لباسم جدا کنم؟عجب اشتباهی کردما😟 اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد 1400/02/20 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalimasali عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 22842 😂 فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 😁😁😂 بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
saaaalam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 63 😁😁😂 😐😐😐 اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد
saaaalam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 63 کم کم جداش کن یکم طول میکشه ولی خب راهش همینه بعضی جاهاش خیلی محکم چسبیده،میشه یعنی؟؟ اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 😐😐😐 از این استیکر بدم میاد ناراحتم میکنه ... انگار طرف میخواد با چکش بزنه تو سرت😭☹️ بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
saaaalam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 63 از این استیکر بدم میاد ناراحتم میکنه ... انگار طرف میخواد با چکش بزنه تو سرت😭☹️ واقعا؟؟من که منظورم این نبود😅ببخشید😅 اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 واقعا؟؟من که منظورم این نبود😅 ببخشید😅 میدونم کلی گفتم 😁نه بابا دوستیم دوست 💙😘 بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
آرزو۱۴ عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 434 بعضی جاهاش خیلی محکم چسبیده،میشه یعنی؟؟ اره بابا فقط کم کم پیش برو
saaaalam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 63 اره بابا فقط کم کم پیش برو ممنون اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد
saaaalam مدیر استارتر عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 63 میدونم کلی گفتم 😁 نه بابا دوستیم دوست 💙😘 اسلامو همون طور که هست بشناس... همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉 بشناس تا عاشق شی...❤ میشی...ولی آروم آروم...💖صبر میخواد