2777
2789

من میرم هشتم امسال و تقریباً دو سال دیگه باید انتخاب رشته کنم بین تجربی و انسانی موندم من توی انسانی دبیری و معلمی یکمم روانشناسی رو دوست دارم و توی تجربی آزمایشگاه و روانپزشکی  لطفاً از تجربه‌هاتون بگید . واقعا رشته تجربی اونجوری که میگن سخته؟

معدلم امسال ۱۸.۷۴ و تو درس‌های حفظیات خوب بودم

من وقتی یاضی و اینا حل می‌کنم خیلی دوست دارم ولی اصلاً قوی نیستم و خوب نیستم ولی وقتی حفظ می‌کنم دارم سکته می‌زنم نمی‌تونم ولی بهترم

نرو انسانی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

تجربی زیست 12 اش ژنتیک باید حل کنی شیمی فیزیک ریاضی داری که با ریاضی سر کار داری اگه پول زیاد وقت علاقه زیاد داری بیا تجربی در ضمن فامیلم آزمایشگاه خونده پشیمونه از محیط اش 

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنده با معدل ۱۹.۹۰ اومدم تجربی از راهنمایی بعد دبیرستان معدلم شد ۱۲ دبیرستان اونجوری ک ت راهنمایی هست نیست 

اگر تجربی میای باید خودتو برای روزی ۱۲ ساعت و ۲۰۰ تست و کلی سختی های دیگ آماده کنی 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

از یه مشاور کمک بگیر ببین علایقت چیه توانمندی هات چیه خیلی دقت کن به انتخاب رشته

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

الان ک تابستونه و وقت داری

بشین ۳_۴ جلسه فیلم اموزشی از فرهمندنیا رو نگا کن

ببین از زیست خوشت میاد یا نه

برای ادبیاتم کتاب تخصصی مربوطه رو نگاه کن

مقایسه کن 

و اینکه من خودم رشتم تجربیه امسال کنکور دارم، رقابت به شدت تو این رشته بالاست اگر ادم شب امتحانی نیستی و در طول سال درستو میخونی و تلاشگری بیا تجربی، در غیر این صورت موفق نخواهی شد چون ک تجربی تعداد شرکت کننده های بسیار بالایی داره و اگر خوب درس نخونی رشته درپیت قبول میشی

دیگه بدون تعارف برات گفتم

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

اره شنیده بودم که مثلا ببخشید دسشویی شماره ۲هم ازمایش میکنن 😷

این بدبخت 4 سال خوند دیپلم گرفت 4 پشت موند هر سال اینو میاورد اخر  رفت 4 خوند لیسانس گرفت 2 سال طرح 

الانم ولش کرده کلا

✨ ! 𝐃𝐨𝐧'𝐭 𝐖𝐢𝐬𝐡 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭 ، 𝐖𝐨𝐫𝐤 𝐅𝐨𝐫 𝐢𝐭