2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کم😁 اگه وزنش اوکیه اصلا نگران نباش بچتم شیر خشکی نکن که خیلی سخته اگه هم وزنش کمه از دکتر مشو ...

بدنیا اومدنش دو و نیم بود الان تقریبا پنج کیلوعه 

شیرم خیلی کم بود از همون اول مجبور شدم شیرخشک بدم الان که دیگه اصلا سینه نمیگیره

من چون شیرم کم بود احساس میکردم سیر نمیشه.در کنار شیر خودم بهش شیر خشکم دادم

مال من فقط شیرخشک میخوره ولی خیلی کم میخوره رنج رشدش نرماله ولی خب نسبت به بقیه بچه های فامیل ریزه همه میگن چرا انقد لاغره خوب بش نمیرسیو...😞

بدنیا اومدنش دو و نیم بود الان تقریبا پنج کیلوعه  شیرم خیلی کم بود از همون اول مجبور شدم شیرخش ...

اخی جوجه تنبل شده دنبال یه شیر راحت، حوصله مک زدن نداره

ماهانه 700گرم اضافه کرده مشکلی نداره 

دختر من ماهانه 500گرم اضافه میکرد شیر خودمو میخورد دکتر گفت مشکل نداره

اخی جوجه تنبل شده دنبال یه شیر راحت، حوصله مک زدن نداره ماهانه 700گرم اضافه کرده مشکلی نداره  ...

اره چون یه ماهم زود دنیا اومد خیلی کولیک و اینا داشت شیرم کم میخورد از همون اول تازه الان دو روزه از قبلشم کمتر میخوره نمیدونم چشه؟😞

مال من فقط شیرخشک میخوره ولی خیلی کم میخوره رنج رشدش نرماله ولی خب نسبت به بقیه بچه های فامیل ریزه ه ...

ببخشیدا حرف مفت زیاده اصلا به حرف بقیه توجه نکن منو جاریم تو فاصله سه ماه زایمان کردیم اون دخترش تپل بود ماله منم لاغر و کشیده اینقد مادرشوهرم میگفت خیلی لاغره اونو هی میزد تو سرم الان چهار سالشونه با اینکه دختر من کوچیکتره از اندازه یه وجب بلند تر وزنشونم یکیه  

از وقتی غذا خور شد وزن گیریش خیلی بهتر شد اصلا سر این  چیزا خودتو ناراحت نکن

ببخشیدا حرف مفت زیاده اصلا به حرف بقیه توجه نکن منو جاریم تو فاصله سه ماه زایمان کردیم اون دخترش تپل ...

بچه ی خواهرشوهرم پنج ماه بزرگتر از  مال  منه همش باهم مقایسشون میکنن اون بدنیا اومد چهار کیلو بود مال من دو و نیم