2777
2789

من بچم فقط شیرخشک میخوره و الان ۵ ماه و نینشه نه چاق نه لاغر ولی چون تو جاده ی سلامتِ کاری به این جریان ندارم سعی میکنم عذای کمکی رو کامب و مقوی تهیه کنم که کمم خورد اون مواد موردنیاز به بدنش برسه از اولم شیر زیاد نمیخورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم فقط شیرخشک میخوره و الان ۵ ماه و نینشه نه چاق نه لاغر ولی چون تو جاده ی سلامتِ کاری به این جر ...

اره رنج رشدش نرماله ولی خب اطرافیان هی میگن لاغره ریزه خوب شیر نمیخوره و...

اره رنج رشدش نرماله ولی خب اطرافیان هی میگن لاغره ریزه خوب شیر نمیخوره و...

ول کن حرفِ اطرافیان رو من اصلا توجه نمیکنم بچت رو با هیشکی مقایسه نکن مگه ادم بزرگا مثل همن که انتطار داشته باشی بچه هاهم مثل هم باشن همینکه تو جاده ی خودش باشه کافیِ

ول کن حرفِ اطرافیان رو من اصلا توجه نمیکنم بچت رو با هیشکی مقایسه نکن مگه ادم بزرگا مثل همن که انتطا ...

یجوری رفتار میکنن که یعنی تو بلد نیستی به بچه برسی ولی بخدا من همه تلاشمو دارم میکنم

یجوری رفتار میکنن که یعنی تو بلد نیستی به بچه برسی ولی بخدا من همه تلاشمو دارم میکنم

من اصلا حرف و نطرِ دیگران واسم مهم نیست من فقط با دکتر مشورت میکنم و کاری رو میکنم که ازنظر خودم درستِ

چی بهش میدی؟یعنی از۱۲۰ روزگی؟

از آخر ۴ ماه و اول ۵ ماهگی سرلاک خریدم واسش مخصوص ۴ ماه جوی دو سر و پوره میوه بهش دادم ،

که میوه های مجاز گلابی و سیب و موز هست واسه اون سن و سینه ی مرغ اب پز میکسش با هویج اب پز رو سوپ کردم توش برنج هم کم میزنم 

لعاب برنج هم دیگه دادنش منسوخ شده بخاطر سم ارسنیکی که توش داره 

ولی هرکاری خواستی بکنی با دکتر مشورت کن 

ولی همه جای دنیا تو کشورهای پیشرفته دیگه توصیه به شروع غذا از آخر ۴ ماه میکنن

افرین درستشم همینه

الان یه نگاه تو خیابون بکن یکی بلند یکی کوتاه یکی چاق یکی لاغرِ یکی بالا تنه اش چاقِ یکی پاش چاقِ هرکی یه ترکیبی داره بچه هام همینن همینکه رشدل دورِ سرش نرمال باشه که خیلی مهمه و از نظرِ قد و وزن تو جاده ی خودش باشه کافیِ