2777
2789
عنوان

بنظرتون به جاریم پیام بدم

400 بازدید | 34 پست

خانما من و جاریم رسمی هستیم خیلی باهم راحت نیستیم ولی احترام همو داریم کامل.

من یه پسر 22ماه دارم که قد و وزن کاملا نرمال نسبت به هم سن هاش هم پر تر هم هست هر موقع برادرشوهرم میبینه میگه وااای چرا اینقدر لاغر شدی امکان نداره نگه منم هی میگم خب قد کشیده یا چون همش سرپاست میگه نه بابا لاغر شده یعنی از نوزادی تا الان کارش همینه الان رفتم تو یه اپلیکیشن قد و وزن زدم نوشته از نرمال بالاتر حالا بنظرتون اسکرین شات بگیرم بفرستم بگم به جاریم این نمودار رشد پسرم بگو شوهرت هی نگه لاغر شده داره رو نمودار رشد میکنه 

راستی جاریمم بارداره

حساس نشو

ولش کن

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا به جاریت چه دفعه بعدی که گفت بگو والا ما هم چشم داریم بچمونم مهمه برامون چکش میکنیم و خداروشکر از نرمال بالاتره حالا بچه داری شما رو هم میبینیم عموجانش 😉 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

نه عزیزدل، هیچی نفرمایید که بهانه یک دلخوری و حتی دعوای بزرگ ممکنه بشه. با عرض پوزش، دهان ابلهان و یاوه گویان رو که نمیشه بست.

اگر میتونید از همسرتون بخواید یک بار خیلی محترمانه حضوری به برادرشون بگن که همه چیز نرمال هست و اگرنه، کلا نادیده بگیرید با اینکه میدونم دشوار هست. اجازه بدید احترام و ارتباط رسمی فیمابین بمونه و شخصیت خودتون رو پایین نیارید.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.

تو هم فردا به بچه خودش همینا رو بگو

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
نه عزیزدل، هیچی نفرمایید که بهانه یک دلخوری و حتی دعوای بزرگ ممکنه بشه. با عرض پوزش، دهان ابلهان و ی ...

ممنونم باور کن اگه لاغر بود اینقدر حرص نمی‌خوردم چون الکی میگه بیشتر حرصمو درمیاذه

منم به دخترم میگن همه .میگم دکترش یا بهداشت میبرم  ک میگه خوبه ماشالله  رو نموداره و ملاک منم حرف انهاست 

مامانبزرگ خودم الان ک بچم 6سالشه هربار میبینه میگه این دختر لاغر شده چرا بهش چیزی نمیدی....میگمش اره بچم همیشه گرسنس نمیزارم غذا بخوره تو خونه هم شکنجش میدم...از لج