2777
2789

الکی جواب ندین کسی که تاپیک میزنه کمک میخواد و کم سن و سال ها و مجرد ها نظر های دقیق متأهلان ندن خواهشا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلم همیشه همه جا خودم رو جای اون کاربر گذاشتم دلسوزانه نظر دادم......خوشحالم ازاینکه با نپختگی یا مسخره شوخی کردن نابجا باعث رنجش یا سردرگمی کاربری نشدم

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

احساست رو واسه خودت نگه دار. گاهی وقتها خیلی ها راهکارهایی میدن که واقعا میتونه یه زندگی رو نجات بده. فرقی نمستنه شخص مجرده یا متاهل گاهی وقتها هم وقتی کسی اشتباعیی انحان داده بقیه بهش میگن که اون مقصره نه شخص مقابلش. و به کار اشتباه خودش پی میبره حتی گاهی شخصی رو از خودکشی نجات دادن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

عزیزم در کل اینجا جای مطرح کردن مسائل مهم و اساسی زندگی نیست

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
متاهلم همیشه همه جا خودم رو جای اون کاربر گذاشتم دلسوزانه نظر دادم......خوشحالم ازاینکه با نپختگی یا ...

آفرین به شما

چقد نظرات بیجا دادن و لودگی به ظاهر بامزگی جا افتاده تو تاپیکها

اگر دیدی برای حل مشکلم صلوات بفرست❤
آفرین به شما چقد نظرات بیجا دادن و لودگی به ظاهر بامزگی جا افتاده تو تاپیکها

دقیقا واین باعث شده ادم راحت سوال یا مشکلش رو مطرح نکنه یا باید تحمل کرد یه سری هارو یا دست اخرم پشیمونت میکنن از تاپیک زدن راه حل خواستن 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو