بچهها من آدم متوهمی نیستم قسم میخورم هرچی میگم حقیقته.. بخاطر همین وقت دکتر گرفتم برم.. به خودم شک کردم... براتون تعريف میکنم شما کمکم کنید..چند وقت پیش که رفتم بخوابم تو اتاقم.. از گوشه ی اتاقم یه سایه ای اومد بیرون هیکل یک مرد رو داشت. من پشتم بهش بود. روم خم شد تا متوجه حضورش شدم برگشتم یهو ایستاد من داد زدم رفت تو گوشه ی اتاق.. بابام اومد تو اتاقم گفت چیشده هرچی بهشون توضیح دادم باور نکردن... چند روز گذشت داشتم میرفتم بیرون خرید.. همون سایه رو پشت سرم تو خیابون دیدم برگشتم خواستم داد بزنم دوباره رفت تو دیوار و غیب شد... امروز صبحم بعد از سحر خواستم بخوابم من همیشه به پهلو میخوابم یهو یه دست بالای سرم دیدم که بالشت گرفته بالا سرم خواست با بالشت خفه م کنه یکم فشار داد من داد زدم تا داد زدم قدرتش کم شد وقتی برگشتم هنگز اون دست با بالشت رو سرم بود منتظر بود دوباره شروع کنه جیغ زدم دوباره رفت کنج اتاقم.... هرچی برای دیگران توضیح میدم کسی باورم نمیکنه بچه ها من اصلا آدم متوهی نیستم بخدا قسم راست میگم فیلم ترسناک هم نمیبینم یا فکرشو نمیکنم اصلا وقتشو ندارم ولی امنیت ندارم میترسم بخوابم چیکارکنم 23 سالمه.. توروخدا شما باورم کنید به روح مادرم دروغ نمیگم