2777
2789
عنوان

رفیقــــــــــــــم:)

181 بازدید | 26 پست

یِ رفیقی دارم..

۱۶سالشه..از پسرعمش خوشش میومد..اما انقد ک مغرور بوده سعی کرده بهش فک نکنه..یک ماه پیش پسرعمش شمارشو پیدا کردو غیر مستقیم بهش گف ک دوسش داره(۱۹سالشه)پسر عاقلیه..مامان و داداش رفیقم همینطور کل فامیلاشون این پسرو خیلی قبول دارن..هم کاریه هم خوشگله..خوش هیکله..(٨تا پک داره😂)کلا عالیه..خیلیا ب رفیقم میگن اینکارو نکن..تواین سن نتیجه نداره..البته معلومه پسره خیلی دوسش داره..اما خب پسره انقد مغروره میگه اگه الان کنارم نباشی دیگه نمیتونی😒رفیقم خیلی دوسش داره اما میگه اگ یروز تغییر کنمو دیگ نمیخامش چی؟

حرف رفیقمم اینه:میگه من دوسش دارم دلم نمیخواد از دستش بدم😯از یِ طرفیم از الان هیچ نتیجه ای نداره😑و اینکه اگر بابام بفهمه منو نه میزنه نه میندازه بیرون..ولی دیگ منو اندازه یِ ادم حساب نمیکنه😑

فقد لطفا نگید بچست😏نمیتونین درک کنین چیزی نگید منم تاپیکو قفل میکنم😑

لطفا لطفا لطفا درک کنید..انقد راحت دل نشکنیـــــد//:

فقط اگ بجاش بودید چیکار میکردید؟

اون رفیقمم خودمم:(

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم اصلاااااااا با پسره نمیرفتم‌اصلااااا

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

جمله ی اخرت عالی بود 🤧😐

من جات بودم الان بیخیالش میشدم تا بعد ببینم چی پیش میاد

اگه اون پسره خوبه چرا میگه الان نباشی دیگه نمیخوامت

اگه واقعا بخوادت صبر میکنه چون هر دوتون بچه اید

کاربر خانم هستم 😐
گلم اگه میدونی این دوستی به ازدواج ختم میشه.بسم الله

یجورایی میدونم ک میشه یکم سخته ولی میشه

اما بازم خیلیا میگن کار بی دلیل نکن..😒

اینکه خودت رفیق خودت رفیق خودتی عالیه گلم حالا دلت چی میگه؟؟؟

دلم میگ بمونم..ولی ابروی بابام بره اونوقت چیکار کنم😑