2777
2789

من نمیدونم چرا از وقتی جوابم و داده طرف توهم ورم داشته از من خوشش میاد😂😂نمیدونم چطوری این فکرو از ذهنم بیرون کنم 😂اما همش به خودم میگم این همه آدمو چرا فقط لایک میکنه اما جواب منو داده  😂😂

وای تروخدا بگید بهم چطوری از این فکرا بیام بیرون 

بی جنبه ام خودتونین 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

کی بوده

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا شده توهم نزن میخوان بگن مردمی و اجتماعین جواب میدن 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

اره مژده لواسانی

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

كي بوده؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نه بابا شانس کجا بود 

همون 😂به خودم میگم من از این شانسا ندارم باز میگم نه چرا جوابمو داد پس😂😂

اره یه خواننده بود اسمشو نمیگم😂 بعد یکی با اهنگش دابسمش درست کرده بود خودشم تگ کرده بودن 

من اون موقع خواننده رو نمیشناختم خیلی سال پیش بود زیرش کامنت گذاشتم که این اهنگو فرزاد فرزین خونده؟(مثل اون بود خب صداش) اومد ریپلای کرد گفت با اجازتون من خوندم🤣🤣🤣🤣

میخوان بگن مردم دارن تو زیاد به خودت نگیر

😂😂😂آخه هیشکدوم از سلبریتیا جواب دایرکتو نمیدن هیچوقت 

بله به طناز طباطبایی تلگرامش میام دادم ، حرف زد و گفت ممنون   و بعرشم بلاکم کرد 😜💖😑

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی