2777
2789

با اینکه میدونم به جایی نمیرسه ولی میبینم😂

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سس ماس

😅🤙

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
اونم سینما خانگیه😁❤ وگرنه سریالای تلوزیون از استاندارد جهانی خییییلی پایینتره و واقعا مفت گرونه!

اره اینو قبول دارم.ولی سریال دلدادگان خیلی خوب بود جز قسمت اخرش.هوش سیاه هم خوب بود...سریالهای قبلا خیلی بهتر بودن.نمیدونم وقتی میتونن فیلمی مثه عاشقانه .گیسو.ملکه گدایان بسازن اخه چرا نمیسازن پخش کنن تلویزیون.این سریالای مزخرفو پخش میکنن.الان یاور چیه مثلا؟بچه مهندس چیه؟حالت بهم میخوره ازشون

تیکر تولدم.......لطفا برای خوب شدن زندگیم یک صلوات بفرستین :)
😂😂😂🤦‍♂️  سریالای دیگع مث واکینگ دد وایکینگا صد اینارو ببین بابا

من قبلا احضار یه فیلم امریکایی خیلی قشنگه با انایل دیدم واقعا ارامشو ریخته بودن بهم حتی میخواستم برم دستشویی داداشمو بیدار میکردم میگفتم بیا وایسا تو حیات😁😁

اره اینو قبول دارم.ولی سریال دلدادگان خیلی خوب بود جز قسمت اخرش.هوش سیاه هم خوب بود...سریالهای قبلا ...

دقیقا👌

parisa_azeri_qizسابق🙃   گویی تمام دارو و ندارت را درون قایقی بگذاری و گرفتار طوفان شده و بعد از واژگونی و ویرانی..در دل بی کران دریا روی تخته چوبی فقط زنده ماندن را برده باشی..🙃
من قبلا احضار یه فیلم امریکایی خیلی قشنگه با انایل دیدم واقعا ارامشو ریخته بودن بهم حتی میخواستم برم ...

خب حالا اونا کجا و این کجا  ، بعضی شبا عابجیم میشینه پاش ، واقعا تو بعضی اع صحنه هاش عذاب میکشم‌ک چرا تو ژانر ترسناک قرار گرفتع

کاره دیگه ای از دستمون برنمیاد 😄

بیکاری بد دردیه🤣

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی