بارداری اولمه تازه ۱۰ هفته تموم کردم حالت تهوع هییییچ ندارم از مرغ متنفر شدم و گوشت کبابی ، کلا شکنو شدم و خیلی زیاد غذا میخورم بیشتر غذاها و چیزای ترش دوس دارم ۲ کیلو وزن اضافه کردم از اول بارداری ۸ هفته رفتم سونو قلب تشکیل شده بود ولی ضربانو نگفت چنده
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من هم روزگاری فکر میکردم عشق همه چیز را حل میکند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقهمندیهای کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمیآورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دلهای شکسته رو میپردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دلشکستهاش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ" یعنی من نزد قلبهای شکستهام! اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
ننم خدابیامرز ماما بود...میگف دا معمولا اگه علاقه زن به ترشی بیشتر باشه..دختر داره
من هرگز از رحمتخدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم