2777
2789
عنوان

بیاین بگید جنسیت بچم چیه ؟؟

262 بازدید | 19 پست

بارداری اولمه  تازه ۱۰ هفته  تموم کردم  حالت تهوع هییییچ ندارم  از مرغ متنفر شدم  و گوشت کبابی ،  کلا شکنو شدم و خیلی زیاد غذا میخورم بیشتر غذاها و چیزای ترش دوس دارم  ۲ کیلو وزن اضافه  کردم از اول بارداری  ۸ هفته رفتم سونو قلب تشکیل شده بود ولی ضربانو نگفت چنده 

.

صورتت لکه یا جوش افتاده؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو حالت بیشتر نداره یا پسره یا دختر😎😎

بازم سوالی بود در خدمتم

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

دختر

من هم روزگاری فکر می‌کردم عشق همه چیز را حل می‌کند.بعدها فهمیدم عشق به احترام بند است.احترام به شعور، به شخصیت، به محبت، به زمان و به علاقه‌مندی‌های کسی که دوستش داری؛عشق بدون احترام شاید ایجاد شود، اما دوام نمی‌آورد.هرگاه دلتون شکست، خدارو شکر کنید.خدا بهای دل‌های شکسته رو می‌پردازه؛ اینجا بود که خدا به بندهٔ دل‌شکسته‌اش فرمود: "أَنَا عنْدَقُلُوب الْمُنْكَسِرَةِ"  یعنی من نزد قلب‌های شکسته‌ام!                اگه پروفایلمو دیدی با دل پاکت برام صلوات بفرست مهربانم😘😍
میشه علایمتون رو بگید درد سینه دارید!؟ ترشح دارید!؟

درد سینه اوایل داشتم الان کمتر شده  نوک سینم بزرگ و دردناک شده  کلا سینه هام بزرگ شدن ، ترشح سفید دارم  کم 

.

ننم خدابیامرز ماما بود...میگف دا معمولا  اگه علاقه زن به ترشی بیشتر باشه..دختر داره

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
درد سینه اوایل داشتم الان کمتر شده  نوک سینم بزرگ و دردناک شده  کلا سینه هام بزرگ شدن ، تر ...

ممنونم انشالله به همین وقت عزیز ، فرزندتون رو به سلامتی بغل کنید

برای منم دعا کنید بیام بگم منم مادر شدم

⁦❤️⁩یا امام رضا ... تو که گره رو وا میکنی ... پس چرا امروز و فردا میکنی...😞🧿😭🤲