یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیروز حلیم خریدیم چشمت روز بد نبینه، انقدر شووووور بود انقدر شوووور بود خدا میدونه، حالا تصور کن ما ...
واااا چرا نمک زده بودن،نباید هیچی بزنن چون سلیقه ها متفاوته،چه جوری خوردید اونو
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️
واااا چرا نمک زده بودن،نباید هیچی بزنن چون سلیقه ها متفاوته،چه جوری خوردید اونو
اتفاقا امروز مامانم رفته بود مغازه ش گفته بود، اونم عذرخواهی کرده گفته قلمه گاوانداختیم براهمین شور شده، سریع هم یک کیلو کشیده براش، هرچی هم مامانم خواسته پولشو بده قبول نکرده،، الان بازهم حلیم داریم بخوریم
زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی، یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید
دیگه قبلی رو نتونستیم بخوریم، الان از جدیده خوردیم جات خالی
نوش جان عزیزم
🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁 🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟 من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱 بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️