2777
2789

نمیدونم منم ۷ هفته ام از دیشب لکه بینی دارم الان زنگ زدم منشی دکتر،گفت دکتر بیاد بهش میگه از استرس دارم میمیرم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم اصلا طبیعی نیس تهدیدبهسقط هست جدی بگیر برویه دکتر دیگه بهت شیاف بده نزدیکی نکن پله و کارممنوع کن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
نمیدونم منم ۷ هفته ام از دیشب لکه بینی دارم الان زنگ زدم منشی دکتر،گفت دکتر بیاد بهش میگه از استرس د ...

اگه قلبشو شنیدی شیاف پروژسترون بزن قط میشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نمیدونم منم ۷ هفته ام از دیشب لکه بینی دارم الان زنگ زدم منشی دکتر،گفت دکتر بیاد بهش میگه از استرس د ...

🤱مامانای زایمان آذر ۱۴۰۰🤱
سلام مامانای زایمان آذرماه ۱۴۰۰ خوش آمدید
اینجا تجربیات و اتفاقاتمون رو باهم به اشتراک میذاریم.
https://t.me/zaymanazar1400

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب

چیزی نیست ان شالله منم هفته ۱۴ خونریزی کزدم شیاف دادم شکر خدا خوب شدم‌همراه با استراحت مطلق

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

استرس نداشته باش انشالله چیزی نیست

وزن اولم :    ۶۵.۵۰۰       وزن فعلی:۶۱      وزن هدف :۵۸
نه عزیزم اصلا طبیعی نیس تهدیدبهسقط هست جدی بگیر برویه دکتر دیگه بهت شیاف بده نزدیکی نکن پله و کارممن ...

شیاف برا اوناییه ک قلب جنین رو دیدن .۴هفته قلبش تشکیل نشده احتمالا 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اگه قلبشو شنیدی شیاف پروژسترون بزن قط میشه 

چهارشنبه قراره برم برا قلبش،ولی هفته پیش که رفتم همه چیش گفت عالیه نمیدونم چرا اینجوری شد!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چیزی نیست ان شالله منم هفته ۱۴ خونریزی کزدم شیاف دادم شکر خدا خوب شدم‌همراه با استراحت مطلق

ایشالا بعد دیگه تااخر استراحت مطلق بودی؟

شیاف برا اوناییه ک قلب جنین رو دیدن .۴هفته قلبش تشکیل نشده احتمالا 

پس باید فقط مواظب خودم باشم من نمیدونستم  اخه چند روز پیشم اینجوری شدم

چهارشنبه قراره برم برا قلبش،ولی هفته پیش که رفتم همه چیش گفت عالیه نمیدونم چرا اینجوری شد!

اها پس فعلا شیاف نزن استراحت کن چیزی نیس اکثرن اینجورین

به یه دکتر دیگه زنگ بزن بهتره جدی بگیریش که خدایی نکرده از اتفاقات بد جلوگیری بشه

ممنون الان زنگ میزنم به مطب دیگش ببینم هست