2777
2789
🤱مامانای زایمان آذر ۱۴۰۰🤱 سلام مامانای زایمان آذرماه ۱۴۰۰ خوش آمدید اینجا تجربیات و اتفاقاتمون رو ...

حالا تو این حال من تو هم اومدی چی میگی!من دی هستم نه آذر.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
پس باید فقط مواظب خودم باشم من نمیدونستم  اخه چند روز پیشم اینجوری شدم

اره استراحت کن ..هروقت قلبشو دیدی اگه لکه بینی داشتی شیاف بزن زود قط میشه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بعد دیگه تااخر استراحت مطلق بودی؟

ی هفته  استراحت مطلق بود فقط دراز کش ، بند ک اومد کاملا 

الان نیمه مطلقم ، کم راه میرم ، کار زیاد نمیکنم ، مخصوصا جا ب جایی وسایل و جاروبرقی کشیدن و رابطه جنسی ممنوع

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
اها پس فعلا شیاف نزن استراحت کن چیزی نیس اکثرن اینجورین

واقعا میگی؟همش دارم گریه میکنم.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

نترس بابا تو اولین و اخرین نفر نیستی ک ..خیلیا اینجورن ..قلبشو ک دیدی دکتر شیاف میده همون یکی دو روز اول قط میشه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ی هفته  استراحت مطلق بود فقط دراز کش ، بند ک اومد کاملا  الان نیمه مطلقم ، کم راه میرم ، ...

دعا کن برام،مرسی

چیزی نیست ان شالله منم هفته ۱۴ خونریزی کزدم شیاف دادم شکر خدا خوب شدم‌همراه با استراحت مطلق

🤱مامانای زایمان آذر ۱۴۰۰🤱
سلام مامانای زایمان آذرماه ۱۴۰۰ خوش آمدید
اینجا تجربیات و اتفاقاتمون رو باهم به اشتراک میذاریم.
https://t.me/zaymanazar1400

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوب

گریه نکن ، برو دکتر ان شالله چیزی نیست بهتر راهنماییت میکنه 

منکه حساب کن یهو ۴ صبح اومدم برم دستشویی دیدم یهو زرتیییی خیس شدم ، گفتم یعنی چیه ، کشیدم پایین دیدم ی عالم خونه ، انقدرررر گریه کردم ، همونموقع تماس گرفتم بیمارستانم با ماما صحبت کردم گفت بیا ، منم ۳ ساعت بعدش رفتم شیاف و استراحت داد ، شکر خدا خوب شدم 

نترس بابا تو اولین و اخرین نفر نیستی ک ..خیلیا اینجورن ..قلبشو ک دیدی دکتر شیاف میده همون یکی دو روز ...

باشه ممنون بخاطر حرفات🥰

🤱مامانای زایمان آذر ۱۴۰۰🤱 سلام مامانای زایمان آذرماه ۱۴۰۰ خوش آمدید اینجا تجربیات و اتفاقاتمون رو ...

ابانم ب دردت نمیخورم😄😄😄😄😄

گریه نکن ، برو دکتر ان شالله چیزی نیست بهتر راهنماییت میکنه  منکه حساب کن یهو ۴ صبح اومدم ب ...

اخه دکتر من خیلی شلوغه،الان زنگ زدم به منشیش گفت دکتر یک ساعت دیگه میاد زنگ بزن اون موقع بهش میگم،هفته پیش بهش گفتم اگه لکه بینی داشتم تاهفته اینده چکارکنم گفت بذار هفته بعد اومدی بهم بگو ولی بازم استرس دارم،میفهمم مال تو که خیلی ترسناک بوده خدا روشکر چیزی نبوده

گریه نکن ، برو دکتر ان شالله چیزی نیست بهتر راهنماییت میکنه  منکه حساب کن یهو ۴ صبح اومدم ب ...

عزیزم یعنی هر وقت لکه بینی داشتیم شیاف پروژسترون خودمون  بزاریم خوب میشه؟ضرر نداره ؟

اخه دکتر من خیلی شلوغه،الان زنگ زدم به منشیش گفت دکتر یک ساعت دیگه میاد زنگ بزن اون موقع بهش میگم،هف ...

دکتر نباید انقدر خونسرد باشه بگه هفته بعد بیا 

اگر دکترتون نبود ، باید ب بیمارستانش ک اونجا طرف قراردادش هست برین

عزیزم یعنی هر وقت لکه بینی داشتیم شیاف پروژسترون خودمون  بزاریم خوب میشه؟ضرر نداره ؟

عزیزم شیاف قطع میکنه ولی خیلی بهتره خود دکار تجویز کنه ، چون اول صدای  قلب بچه رو گوش میدن اگه اوکی بود شیاف تجویز میکنن، 

دکترم نباشه ، هر ساعت شبانه روز میتونید با اون بیمارستانی ک دکترتون اونجا طرف قرار دادشه تماس داشته باشین و اورزانسی برین