2777
2789
علم خیلی چیزارو نتونسته ثابت کنه ، این بحث فقط مربوط به ایران نیست امریکا خیلی خیلی ساله که درباره ا ...

اگه چیزی واقعی باشه علم میتونه اثباتش کنه اگه منظورتون خرافاته بله هیچوقت نمیتونه اثباتش کنه

امریکا داره تحقیق میکنه قطعا و نتیجه تحقیقاتشو میتونین از زبون چهار پنج تا دانشمند بشنوین که راجب افرادی که همچین ادعایی دارن چی گفتن ! 

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
اگه چیزی واقعی باشه علم میتونه اثباتش کنه اگه منظورتون خرافاته بله هیچوقت نمیتونه اثباتش کنه امریکا ...

اتفاقا هم امریکا هم المان این امر تایید کردن ، لابه لای این برنامه از تجربیات و محققان خارجی هم استفاده شده ، دانشمندا مگه تونستن معاد اثبات کنن!! مگه تونستن انسانی شبیه بشر خلق کنن!! مگه تونستن کشف کنن انسان در عالم خواب کجا سفر میکنه!! مگه تونستن جنس روح کشف کنن از چیه!! و خیلی چیزای دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا هم امریکا هم المان این امر تایید کردن ، لابه لای این برنامه از تجربیات و محققان خارجی هم استف ...

شما میگی من به اینا اعتقاد دارم پس چرا علم نمیتونه اثبات کنه ؟ عزیزم علم قرار نیست اعتقاداتتو اثبات کنه علم راحب حقیقت حرف میزنه 

تویی که مدعی معادی باید بتونی با علم اثباتش کنی وگرنه حرفت معتبر نیست !

کارشناس و محققانی که میگید نام ببرید و مدرک تحصیلیشون رو و اینکه تحقیقاتشون چقدر علمی بوده !! 

من میتونم دانشمندانی نام ببرم با این مسئله مخالفن !

کارل سیگن ، نیل دگراس تایسون ، استیون نوولا ، شان کارول 

میتوتید با یه سرچ نظراتشون رو بخونید !

شما میگی من به اینا اعتقاد دارم پس چرا علم نمیتونه اثبات کنه ؟ عزیزم علم قرار نیست اعتقاداتتو اثبات ...

خب به چه علت فکر میکنی تمام عالم و ذرات هستی با علم قابل اثباته!! مگه توان بشر در برابر این عظمت الهی چقدره!! منم میتونم دانشمنداتی رو بگم که خداناباورند : استیون هاوکینگ که خودش تو زمینه فضا و کیهان شناسی فعالیت میکرد!! اندرسون ، ابهی اشتکار ، بیدل ، اراگو  

در اخر اگر شما به معاد اعتقاد ندارید اون یه بحث دیگه هست

خب به چه علت فکر میکنی تمام عالم و ذرات هستی با علم قابل اثباته!! مگه توان بشر در برابر این عظمت اله ...

شما از کجا مطمئنی علم نمیتونه ؟ تا الان هر حدی برای علم گذاشتیم کشفیات جدید فراتر از اون رفتن 

بهتره حد و مرز برای علم تعیین نکنی

نمیدونم دانشمندای خداناباور رو چرا مثال زدین وقتی موضچع چیز دیگست !

فقط یه بحث می مونه شما به معاد اعتقاد دارید یا نه؟ اگه ندارید دیگه بحث بی فایده هست . 

دانشمندان خداناباور از اونجایی مثال زدم که با اون همه علمشون بازم به وجود خداوند بی اعتقاد بودن و همه افرینشها رو میدیدن و بازم منکر خدا بودن پس کسی که با اون همه علمش نتونسته خدارو اثبات کنه پس صد در صد نمیشه فقط به علم دانشمندا اکتفا کرد . اگه به روح اعتقاد دارید پس چرا دانشمندا نتونستن کشف کنن جنس روح از چیه!!؟ اگر هم ندارید پس هیچی. اگه روح خرافاته من دیگه حرفی ندارم