2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نقد سریال یاور

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 68 پست
بله میتونم برات قسم بخورم اگه همت کنی زندگیت روبراه میشه باور کن خودتو دست کم نگیر ( نه شما از اب شل ...

مرسیییی خیلییی ممنون حرفاتون خیلی خوب و امیدوار کننده بود خدا خیرتون بده امیدوارم واقعا بتونم

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
مرسیییی خیلییی ممنون حرفاتون خیلی خوب و امیدوار کننده بود خدا خیرتون بده امیدوارم واقعا بتونم

بخدا قسم اگه واقعا بخوای میتونی خودتو دست کم نگیر انسان اشرف مخلوقاته اگه همت کنه میتونه کوه جا به جا کنه اما یکم صبر نیاز داره سیاست هم چاشنیش کنی غوغا میکنه یا در تاریخ کم نداریم که زن کراهای میتونه بکنه که عقل  هزارتا مردهم بهش نمیرسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا قسم اگه واقعا بخوای میتونی خودتو دست کم نگیر انسان اشرف مخلوقاته اگه همت کنه میتونه کوه جا به ج ...

مرسیی ازتون با دعای خیر و انرژی مثبت شما

اگر ممکنه اسم کاربری منو یادتون بمونه اگر نیاز شد ازتون خواهرانه کمک بگیرم ممنون

بنده همه جه همه وقت در خدمت دخترم هستم خوشحال میشم بتونم کار انجام بدم

سلام خوب هستین

ببخشید مزاحم میشم..

چند روز پیش توی واتس اپ ی استاتوس گذاشتم ک مشخص بود منظورم با همسرم هست و ی ترانه بود ک علیرضا قربانی میخوند و میگفت 

نمانده در دلم دگر توان دوری
چه سود از این سکوت و آه از این صبوری
تو ای طلوع آرزوی خفته بر باد
بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد

و چون مشخص میشه استاتوس رو کی نگاه میکنه متوجه کردم ک همسرم باز کرده و نگاه کرده و با اینک سه تا پارت بود هر پارت رو جدا جدا باز میکرد و نگاه میکرد ولی چیزی نگفت

خواستم بپرسم نشانه ی خوبیه؟و ایا من کار درستی انجام دادم؟

سلام خوب هستین ببخشید مزاحم میشم.. چند روز پیش توی واتس اپ ی استاتوس گذاشتم ک مشخص بود منظورم با ه ...

با عرض سلام وقت بخیر شما بهترین کارو انجام دادید اما متاسفانه شوهرتون بی سلیقه بوده البته بعضی از اقایون هستند که احساساتشونو بروز نمیدند اما از ته دل خیلی خوشحال میشن مثلا خودم من ادم بی نهایت احساساتی و عاطفی هستم بر عکس همسر سابقم که انقدر خشک بی روح بود که ده دقیقه نمیشود بشینی پیشش بهر جهت احسنت و افرین به اون کسی که شمارو تربیت کرده و افرین به شما که اینچنین به خانواده تون توجه دارید

با عرض سلام وقت بخیر شما بهترین کارو انجام دادید اما متاسفانه شوهرتون بی سلیقه بوده البته بعضی از اق ...

بله من سری پیشم ک شما گفتین حتما میتونی بر گردونی همسرت رو بهتون گفتم در برابر پیامهای من بی توجه هست و جوابی نمیده منظورم.همین بی سلیقگیش بود ظاهرا دیگه نمیخواد برگرده ب زندگی و تصمیمشو گرفته ولی نمیدونم چرا استاتوسهای منو چک میکنه اگر واقعا علاقه و احساسی نداره

بله من سری پیشم ک شما گفتین حتما میتونی بر گردونی همسرت رو بهتون گفتم در برابر پیامهای من بی توجه هس ...

ببینید خدمتوتن عرض کردم بعضی از اقایون احساساتشونو کنترل میکنند مثلا پیش خوشون فکر می کنند که اگه به زن رو بدیم سوار گردنمون میشه در صورتی که سخت در اشتبا هند اما شما به راهتون ادامه بدی  چون من حتم دارم که موفق میشید  مثلا رفتید بیرون براش یه شاخه گل بگیر و یه بوسش بکن و به شوخی و خنده بگو کارای دنیا برعکس شده مطمعن باش که اهسته و پیوسته ادامه بدید به زانو درش میارید

ببینید خدمتوتن عرض کردم بعضی از اقایون احساساتشونو کنترل میکنند مثلا پیش خوشون فکر می کنند که اگه به ...

خونه نیس ک من بهش شاخه گل بدم و..4 ماهه ول کرده رفته خونه ی مادرش هیچ خبری ام ازش نیس و از من.نمیگیره

پدر یا برادر بزرگتر نداره یا بزرگ فامیل ندارند؟؟؟

مادرش مسبب این اتفاقات هس و خواسته ی قلبی اونه ک پدرشم گوش ب فرمان مادرشه و اونم در جبهه ی مادرش خانوادش راضی ان ب جدایی و اونا مغزشو شستشو دادن همسرمم تحت تاثیر قرار گرفته

ن برادر بزرگ نداره فامیلم بهرحال طرف اینارو میگیرن وقتی خودشون راضی ان ب این اتفاق

خرج خونه میده و اگه میده بچنحوی میرسونه بدست شما

قبلا ب کارتم میریخت منم از وقتی رفت کارتمو مسدود کردم ک نریزه و بعدا اگر لازم شد بتونم واسه ترک انفاق شکایت کنم خانوادم حمایتم میکنن