2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین نقد سریال یاور

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 68 پست
با سلام ایا شوهر شما تک پس هست یا داداش دیگه ای هم داره ایا برادرهاش ازدواج کردند و موفق بودند؟؟؟

پسر اوله برادرش 10 سال کوچکتر و ب شدت منزوی ن اون مجرده ولی بیشتر تمرکز پدر مادرش روی همسر من هست همسرمم نسبت ب اونهه خیلی تایید طلب هست و تحت تاثیرشون

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏
@مرد_غمگین     سلام من اونطرف گفتم ب عنوان اقا راهنمایی کنید ولی اومدم اینجا ک توی تاپیک ...

این اقا هنوز احساس اینکه باید مستقل باشه نکرده و تا زمانیکه از نظر فکری مستقل نباشه وزیر سلطه مادرشون باشه همین اش و همین کاسه اس ونحوی برخوردشما اینه که میدون خالی نکنید فقط تا توان دارید بهش عزت نفس بدید با زبون نرم وسیاست مثلا تا میتونی بیشتر از مادرش بهش محبت کن بهش بگو من فقط امیدم توی بگو من تمام خونوادم کذاشتم کنار بتو دل بستم البته قبول دارم تا یکی دو ماه اول کار بسیاررررررر سختیه اما با زیرکی و با هوشی که من از خانما سراغ دارم شما توان اینو دارید که مثل موم توی دستانتون بگیریدش فقط یکم قربون صدقه اش برید ( برای زندگی خودتون لازمه بعضی وقتا از خود گذشتگی کنید) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر اوله برادرش 10 سال کوچکتر و ب شدت منزوی ن اون مجرده ولی بیشتر تمرکز پدر مادرش روی همسر من هست هم ...

یک راه دیگه ای که دارید و من بشدت مخالف اونم اینه مهرتونو بزارید اجرا که اصلا وابدا من توصیه نمیکنم

این اقا هنوز احساس اینکه باید مستقل باشه نکرده و تا زمانیکه از نظر فکری مستقل نباشه وزیر سلطه مادرشو ...

ممنون ازتون

ولی موضوع اینه ک ۵ ماهه کلا رفته و اصلا ن خبری از من میگیره ن سر میزنه من خونه ی مشترکم با همسرم زندگی میکنم خونه پدرم نرفتم و موندم اما شوهرمه ک میدونو خالی کرده حتی حمایت مالی ام خانوادم میکنن

اصلا نیستش ک من بخوام کارایی ک گفتین انجام بدم اون ۵ ماهی ام ک ب حالت قهر بود بارها رفتم باهاش صحبت کردم حتی گریه کردم التماس کردم راضی نشد حتی غداهای مورد علاقشو میپختم لب نمیزد

ممنون ازتون ولی موضوع اینه ک ۵ ماهه کلا رفته و اصلا ن خبری از من میگیره ن سر میزنه من خونه ی مشترکم ...

خوب نردبون پله پله اول با پیامهای محبت امیز وتحریک کننده از نظر احساسی و عاطفی ( یه خونه رو میشه در عرض چند ساعت خراب کرد اما ساختنش ماها باید وقت صرف کرد) مهم اینه که دلسرد نشی وامیدتو حفظ کنی و چشمت با اینده روشن باشه وبه کاری که میکنی وراهی که انتخاب کردی ایمان کامل داشته باشی رمز موفقیتت فقط اینه

خوب نردبون پله پله اول با پیامهای محبت امیز وتحریک کننده از نظر احساسی و عاطفی ( یه خونه رو میشه در ...

ببینید حدود دو ماه پیش واسش پ محبت امیز فرستادم و ابراز دلتنگی سین کرد ج نداد کلا اواخر پیامهامو سین میکرد ج نمیداد..ولی دو هفته بعدش دو سه روز اومد پشت در و برگشت روز سوم اومد داخل ی جفت جوراب برداشت برد حرفی نزد منم مشغول اشپزی بودم چیزی نگفتم یعنی بخاطر پ من اومده بود؟

دیگه از بعدش ازش خبری نشد..منم سکوت کردم 

ببینید حدود دو ماه پیش واسش پ محبت امیز فرستادم و ابراز دلتنگی سین کرد ج نداد کلا اواخر پیامهامو سین ...

همین که اومده برا جوراب بهونه بوده اگه سیاست داشتی بجای اشپزی و سکوت میپریدی تو بفلش چنتا بوسش میکردی دختر جان دنیا روی سیاست میچرخه یکم عقلتو بکار بنداز( البته ببخشید راحت حرف میزنم شما هم جای دخترم هستی)

همین که اومده برا جوراب بهونه بوده اگه سیاست داشتی بجای اشپزی و سکوت میپریدی تو بفلش چنتا بوسش میکرد ...

خواهش میکنم

اخه میومد پشت در قفل بود ز نمیزد گفتم اگر میخواست ز میزد اونروزم خودم کلید توی در برداشتم تونست بیاد داخل

الان چیکار کنم؟بازم میتونم؟

اخه خیلی تلاش کرده بودم بی محلی کرده بود دیگه پیش خودم گفته بودم اگر اونم میخواست حداقل سلام میکرد یا ز میزد درو باز کنم و..

همین که اومده برا جوراب بهونه بوده اگه سیاست داشتی بجای اشپزی و سکوت میپریدی تو بفلش چنتا بوسش میکرد ...

در ضمن نمیذاره بهش نزدیک بشم یبار رفتم دستشو گرفتم گریه کردم دستشو کشید گفت بمن دست نزن و نزدیک نشو از روی غرور و..ام نبود انگار واقعا نمیخواست بهش نزدیک بشم 

خواهش میکنم اخه میومد پشت در قفل بود ز نمیزد گفتم اگر میخواست ز میزد اونروزم خودم کلید توی در برداش ...

ببین اون الان داره ناز میکنه نمیتونه که مستقیم بیاد بگه غلط کردم شما با طنازی ولطافتی که خدا در وجود هر زنی گذاشته استفاد کن و زندگیتو از دست مادرش بکش بیرون بخدا کاری نداره فقط فقط سیاست می خواد یموقه پیش خودت نگی غرورم شکسته میشه دخترم بین زنو شوهر تنها چیزی که نباید وجود داشته باشه غروره البته مردا یکم دارند اما در عوض خدا طنازی در وجود زن گذاشته ازش استفاده کن این دوران ممکنه طک سال طول بکشه اما اون لذتی که موقه پیروزی در مقابل مادرش بدست میاری خیلییییی ارزش داره لااقل خودتو به خودت ثابت کن که از پس مادرش بر اومدی اون موقع میبینی که مثل موم توی دستاته به امید پیروزی البته منم منتظرم که خبر پیروزیتو بمنم بدی 

ببین اون الان داره ناز میکنه نمیتونه که مستقیم بیاد بگه غلط کردم شما با طنازی ولطافتی که خدا در وجود ...

یعنی از نظر شما بعد ۵ ماه قهرش و الان ۵ ماهی ک رفته هنوز امید ب زندگیم هست؟

یعنی از نظر شما بعد ۵ ماه قهرش و الان ۵ ماهی ک رفته هنوز امید ب زندگیم هست؟

بله میتونم برات قسم بخورم اگه همت کنی زندگیت روبراه میشه باور کن خودتو دست کم نگیر ( نه شما از اب شلتری و نه شوهرت از سنگ سفتر اب به اون شلی اگه مدام بریزه روی سنگ سنگ سوراخ میکنه امیدت بخدا باشه چون نیتت خیره خدا هم کمکت میکنه شک نکن