بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چجوریه آب برنج؟ من دیروز آبلیمو و زدچوبه و نمک زدم یکم زردشد بعدش یه ماسک خنک کننده زدم زردها هم رف ...
برنجو ک آبکش کردی آبشو بردار بریز تو یه ظرف شیشه تا یه هفته تو یخچال قابل استفادس..هرروز بزن صورتت وقتی کامل خشک شد با آب ولرم کمی سرد بشور...منافذو میبنده و لک رو میبره و سفید میکنه
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
چند رو پیش دو قاشق برنج با یه لیوان آب گذاشتم خوب له شد...ابشو جدا برداشتم و برنجشم له کردم با عسل و شیر قاطی کردم گذاشتم صورتم...انقدر سفیید شدددد ک چشمام اینجوری شد
الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!