2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم یکی از تاپیکاتو داشتم‌میخوندم ک اون موقع دنبال دکتر سز اختیاری بودی 

کجا رفتی ک‌ به اختیار خودت سزارین شدی ؟ 

کدوم‌بیمارستان و دکتر ؟ 

هزینه اش چقد شد ممنون‌میشم جواب بدی😘

سلام عزیزم یکی از تاپیکاتو داشتم‌میخوندم ک اون موقع دنبال دکتر سز اختیاری بودی  کجا رفتی ک‌ به ...

عزیزم تهران بیمارستان اقبال دکترم خاطره اورکی بود و با انتخاب خودم سزارین شدم هزینشم حدود6 تومن بدون بیمه 

عزیزم تهران بیمارستان اقبال دکترم خاطره اورکی بود و با انتخاب خودم سزارین شدم هزینشم حدود6 تومن بدون ...

مرسی عزیزم 

بیمارستان اقبال کجا میشه ؟ این دکتر کدوم بیمارستان ها هست؟چن سال پیش شد ۶ تومن🤔

خوشبحالت من از طبیعی خیلی میترسم ینسشما ب دکتره گفتی دوست دارم سز بشم راحت قبول کرد؟

مرسی عزیزم  بیمارستان اقبال کجا میشه ؟ این دکتر کدوم بیمارستان ها هست؟چن سال پیش شد ۶ تومن🤔 ...

19 ماه پیش زایمان داشتم آره راحت قبول کرد نامه نوشت برای بیمارستان میتونی توی گوگل سرچ کنی لوکیشن بیمارستان اقبال میاد برات