2777
2789
عنوان

سورپرایز همسرم

1737 بازدید | 51 پست

امشب شوهرم از مطب اومد خونه دیدم یه جعبه بزرگ شیرینی آورد و گذاشت یخچال 

براش چایی آوردم خواستم از یخچال شیرینی بیارم که شوهرم گفت نه صبر کن شیرینی بعد از شام 

براش چایی آوردم و شام خوردیم شوهرم رفت جعبه رو از یخچال آورد و باز کرد دیدم یه کیک تولده بعدش از توی کیفش شمع تولد درآورد و گذاشت روی کیک 

دیدم از توی نایلونی که همراهش بود کادو درآورد و بهم داد گفت تولدت مبارک عزیزم 

از خوشحالی بغض گلومو گرفت شوهرم اومد بغلم کنه دویدم تو اتاق خواب زدم زیر گریه هم از خوشحالی بود که شوهرم روز تولد منو با اینکه خودم یادم نبود فراموش نکرده و برام ارزش قائل بوده  و یکی هم از ناراحتی که امسال یه دورهمی و جشن ساده با اعضای خانواده هامون کنار هم نداشتیم 

شوهرم اومد تو اتاق بغلم کرد دستمو بوسید گفت چرا گریه میکنی 

باهم رفتیم بیرون و شوهرم شمع روشن کرد و فوت کردم و کیک خوردیم بعدش کادو منو داد 

قربونش برم کتاب مورد علاقمو واسم کادو خریده بود رمان ژان کريستف رومن رولان رو 

واقعا خیلی خوشحال شدم نمیدونم چطور ازش تشکر کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6439405/کیا-به-افزاااااااایش-فالوووووور-نیاز-دارنبیایدددددددددددددد

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دستتو بوسید😂😂😂👏👏👏

کاربری دوم😐_وسط درس کردن قیمه میگه لپه هارا از شب قبل خیس کنید ، خو اخه اینو الان باید بگی من الان چجوری برم شب قبل 😐 _ تو دنیایی ک 51 بر 17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😑_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن مارو پرورش میدن ، بهمون اکسیژن میدن تا رشد کنیم بعدم کودشیم ازمون استفاده کنن😐دوست دارم ب اون مویی ک میریزه یا اون دندونی ک خراب میشه بگم احمقا چرا متوجه نیستین ما تو یه تیمیم😑 _ دلم یه اکیپ شادِ بیشعور میخواد ک فقر فرهنگی توش بیداد کنه😁  _ فقط یه دختر میتونه 6 ساعت با دوست صمیمیش تلفنی حرف بزنه بعد بگه حالا بقیه شو ببینمت بهت میگم😑 _ انقد بعضیا بیشعورن ک خود بیشعورم انقد بیشعور نیس😁 _ هیچکس لیاقت اشک های تو را ندارد و کسی هم ک چنین ارزشی دارد ، باعث اشک ریختنت نمیشود 🙂 _ من ادم خوش سلیقه ای هستم ولی پول کافی برا اثباتش ندارم😁 _ بخندین ولی وابسته نشین من موندنی نیستم😎 _ تو دنیایی ک 51 بر17 بخش پذیره هیچ چیز از هیچکس بعید نیس😐_ کمی فک کردم ، دیدم در حقیقت این گیاها هستن ک دارن ما رو پرورش میدن بهمون اکسیژن میدن ، تا رشد کنیم در اخر بمیریم کود شیم تا مارو مصرف کنن😁  _تجربه ثابت کرده برا بعضیا چه برینی چه بمیری یکیه ، پس برینید ک بعدا دلتون نسوزه 😁_از ادمایی که خوراکیامو بهشون تعارف میکنم و اونام میخورن متنفرم 😐  _الان از طرز ماسک زدنتون میفهمم چجوری ناخواسته باردار میشین 😐_ عده ای در این جهان با بهترین امکانات از زندگی لذت میبرند ، اما وعده ی زندگی در جهان دیگری را ب مردم میدهند!!           

جدی میگی کادو کتاب .باکلاسا 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

خدا رو شکر خبر های خوبم تو نی نی سایت پیدا میشه . از بس دعوا و ... دیدیم خسته شدیم

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته