2777
2789
عنوان

خانوما بیچاره شدم میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 56 پست

عزیزم هرشب زیرشکمتو با روغن سیاه دانه ماساژ بده.....تو پریودی اصلا بدنتو اب نزن خودتو با دستمال پاک کن و فقط با داروگیاهی خودتو درمان کن

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۸شوهرم۳۳

ن بابا سنی ندارین ک

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
چه چیزایی مصرف کردی؟ همسرت آزمایش داده؟ هیچکدوم مشکلی ندارین؟

آره آزمایش داد تمام سونو و آزمایش و عکسرنگی و ذخیره تخمدان هم خوبن مشکلی نبوده عسل و سیاهدانه و ویتاگنوس و تخم هویچ و...... رو هم خوردم اثری نداشته عزیزم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
عزیزم هرشب زیرشکمتو با روغن سیاه دانه ماساژ بده.....تو پریودی اصلا بدنتو اب نزن خودتو با دستمال پاک ...

ممنونم عزیزم آره دارو گیاهی بهتره 

ن بابا سنی ندارین ک

چی بگم دور و بری هامون زود بچه دار شدن و بچه هاشونم بزرگن شوهرم همش غصه میخوره و منو دل میده

آره آزمایش داد تمام سونو و آزمایش و عکسرنگی و ذخیره تخمدان هم خوبن مشکلی نبوده عسل و سیاهدانه و ویتا ...

کاچی با ادویه های گرم که تو ایام پری هست هم خیلی خوبه امتحان کن

از چند روز قبل پری تمام چیزای قائده آور مثل زعفران غلیظ هم بخور شنیدم خیلی خوبه

البته اگه تو اقدامی مواظب باشه حامله نباشی بعد بخوری

ی چیز دیگه ی نفر که چندین سال باردار نشده بود ی دکتر رفته بود گفته بود تا ۴۰ روز به هیچ چیزی که صنعتی و کنسروی و شیرینی جات باشه به هیچ وجه لب نزنه و همه چی طبیعی و ساااالم بخوره  و ی سری قرص تقویتی داده بود بهش

استرس هم مانع میشه،اگه خیلی استرس داری با کاری ،کلاسی چیزی خودتا سرگرم کن و بیخیال....

ان شاالله به زودی مامان میشی😍😍

🖤💔
کاچی با ادویه های گرم که تو ایام پری هست هم خیلی خوبه امتحان کن از چند روز قبل پری تمام چیزای قائده ...

قربونت عزیزم خیلی کمک کردی حتما انجام میدم