2777
2789
عنوان

خانوما بیچاره شدم میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 56 پست
وااا چ حرفیه اصلاا شاید مشکل از خودهمسرت باشه بره ی ازمایش بده من همسرم ازمایش داد

بردم آزمایش داد مشکلی نداشت مشکل از منه که تو ماه دوبار پریود میشم

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طب سنتی استفاده کردی؟ لکه بینی تقریبا از سردی رحم میشه هاا

دارو گیاهی که زیاد مصرف کردم اما طب سنتی نرفتم خودمم حس میکنم رحمن سرده

اگه فولیکولات ریز هستن در کنار درمان شیمیایی طب سنتی هم کمکت میکنه. من یه تاپیک دارم به اسم طب سنتی میتونه فولیکولو رشد بده چند دستور ساده هست البته من درمان شیمیایی هم انجام دادم و نمیدونم دقیقا تاثیر کدوم بود یه سال دارو مصرف کردم. به خواست خدا بعد از رها کردن درمان شیمیایی با گرم کردن رحم باردار شدم شایدم اون همه دارو در طول سال گذشته عاملش بوده نمیدونم. حالا بخون شاید بدردت خورد

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن
این آمپولا عوارض زیاد داره حالا انشاءا... که باردار میشی بعدش دیگه استفاده نکن چون خواهر شوهرمن بعد ...

نمیدونی چند سال استفاده کرده بود؟ یعنی پریود نمیشد؟

اگه فولیکولات ریز هستن در کنار درمان شیمیایی طب سنتی هم کمکت میکنه. من یه تاپیک دارم به اسم طب سنتی ...

عزیزم مبارک باشه خدا برات حفظش کنه ممنونم که راهنماییم کردی باشه حتما سرمیزنم

من با ایودی عفونت شدیید گرفتم انقد دکتررفتم تادرمان شدم خیلی بده

وای اینم که خیلی بده قرص فکرکنم بهتره خارجیش کمتر عوارض داره

آره همش میگه همسن های ما سه تا بچه دارن اگه باردارنشدی زن میگیرم

چند سالتونه؟اهمیت ندین

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
نه نمیدونم چند سال ولی بعد چند وقت دیگه پریود نشده چون دوتا بچه داشت پیگیر درمانش نشد الان بشدت پشیم ...

آره منم عین چی پشیمونم کل هورمونام بهم ریخته خیر نبینه اون دکتر بهداشت که بهم نگفت عوارضش رو