2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نکردم ولی تا حد ممکن سعی کن وسایل ریز رو بسته بندی و کارتن بندی کنی 

چیزایی مثل دراور یا بوفه و....رو بعد از پایان کامل اسباب کشی با ی پارچه تمیز آغشته به الکل تمیز کن

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
نه الکل

این رو که باید بزنیم کر کنم نگران مبل و فرش هستم وقتی بده تو ماشین بزرگ کامیون و کارگرها بیارن بالا اونوقت باید چه کارش کنم بچه کوچک دارم روی فرش دست میزنه روی مبل ..چه کار باید بکنم 

ببین از سطوح احتمال انتقال کم هست 

شما همه چیز رو بسته بندی کن.

روزی که قرار حمل و نقل رو می‌گذارید تأکید کن بدون ماسک اجازه نمی‌دی بیان 

خودت هم بی رودربایستی تذکر بده 

من خونه رو موکت کرده بودم

روی همه موکت ها ملافه انداختم 

تاکید کردم که بدون کفش بیان تو 

فقط هم توی سالن گفتم همه چیز رو بگذارن

توی یک اتاق هم وسایل از قبل برده بودم مثل چند تا پتو و حوله و لباس 

که مطمین باشم مشکلی نداره

تا چند ساعت همه پنجره ها باز بود هوا جریان داشته باشه 

سریع یخچال و گاز و لباسشویی رو الکل زدم و استفاده کردم 

وسایل رو هم یکی دو روز بعد باز کردم

این رو که باید بزنیم کر کنم نگران مبل و فرش هستم وقتی بده تو ماشین بزرگ کامیون و کارگرها بیارن بالا ...

اونا ک میان کمک که کرونا ندارن زیادحساس نباش

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا