2777
2789
عنوان

موشک چینی😤

429 بازدید | 35 پست

🔴برخورد: فردا

محل برخورد: نامشخص

پژوهشگران ایتالیایی موفق شدند نخستین تصویر را از موشک چینی در حال نزدیک شدن به زمین ثبت کنند.

به نقل از دیلی‌میل، ستاره‌شناسان ایتالیایی، نخستین تصویر را از موشک چینی "لانگ مارچ 5 بی" (Long March 5B) ثبت کردند.

پژوهشگران پروژه موسوم به "Virtual Telescope Project"، تصویری از این موشک ثبت کرده‌اند که آن را به صورت یک چراغ در حال درخشیدن و در حال گذشتن از فراز تلسکوپ رباتیک "النا" (Elena) نشان می‌دهد

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخوره تو فرق سر من راحت شم

ایرانم 💔🖤سراپا اگر زرد و پژمرده اییم  ولی دل به پاییز نسپرده اییم💔چو گلدان خالی لب پنجره  پر از خاطرات ترک خورده اییم😔اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤  اگر خون دل بود ما خورده اییم😢💔 اگر دل دلیل است آورده اییم  اگر داغ شرط است ما برده اییم😔🖤اگر داغ دل بود ما دیده اییم🖤 اگر خون دل بود ما خورده اییم😢اگر دل دلیل است آورده اییم💔 اگر داغ شرط است ما برده اییم😢💔🖤

گفتن ک تو ترکمنستان سقوط میکنه.

من تاوقتی نتونم غذارودانلودکنم، تحت تاثیرتکنولوژی قرارنمیگیرم  روسنگ قبرم بنویسین: ازحرص حرفایی ک میتونست وسط دعوابزنه ولی نزد، بعدایادش اومد مرد  خوابالوبودن جـــزئی ازشخصیــت منـــه #دختــــرخاصــــــه__چون خـــداخواستـه@aftabb_gardoonلینک کانالمه عضوشید