الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو ک دیگه زنش شدی و باید لباس بگیره عید ک شد عیدی باید بیارن وقتی نامزدی عید فطر اینا شد بستگی داره به خانواده شوهرت بعضیا میبرن بعضیا نمیبرن شب چله شد چله میبرن به عروس بعدش میمونه وقتی نامزد میکنید برا پاگشا دعوت میکنید اول طرف داماد دعوت میکنه یه چیزی میدن به عروس اینا شماهم همینطور
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
والا به گفته مادرشوهرم همسایشون برای پسر عیدی بردن منم موندم چی کنم
والا پسره زن نیس ک عیدی ببرن میگفتی چه جور عیدی اورده بودن؟؟؟ نامزد بودن یا عروسی اصلا ترکا فکر نکنم رسم داشته باشیم عیدی برا پسر ببریم اولین باره میشنوم😐😐
آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
اونا که رسم دارن همرو بیارن مام عید نوروز بردیم ولی عید فطر نمیدونم مام باید ببریم یا ن
شما چی بردین؟؟؟؟ تو نامزدی اصلا طرف عروس چیزی نمیبره بعد عروسی میبره مثلا بعد عروسی اولین چله عروس مادرو پدر عروس وسایل میگیرن میبرن یا اولین عید بعدش ازدواج حالا بستگی به وضع خانواده هست یا النگو یا گوشوارع با لباس و مثلا چیزای اشپزخونه مثل مایع ظرفشویی اینا