2777
2789
عنوان

کیا اوایل شوهرشونو دوست نداشتن

1125 بازدید | 47 پست

بچه ها من ۲۲ سالمه قبلا یکیو میخواستم اما دیدم بهم نمیخوریم اونقدر تو گوشم خوندن با یکی دیگه ازدواج کردم ۳ ماهه عقد کردم هر روز ناامید و افسرده 

چرا اینجوریم اخه اوایل خوشحال بودم

قیافه نامزدم زیاد بدلم نیست معمولیه هم قد هستیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من

ازش متنفر هم بودم😶😄

الان من خیلی سردرگمم  من عشق کی بودم؟؟؟    تو فیلماا شانسم نداریما     .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم   که خدارحمتشون کنه        فیلم هم خیلی مسخره تموم شد     

منم مثل تو بودم جداشدم برگشتم به عشقم چون نتونستم زندگی کنم باهاش الان باعشقم دارم زندگی میکنم

خداجونم میشه تااخر سال آرزومو بهم بدی خدایا از خودت می‌خوام بچه ها برام صلوات بفرستید براحاجتم ممنونم

من متنفر بودم البته شوهرم نبود اون موقع گف دوست باشیم قول میدم عاشقم شی😑 اگه شدی ازدواج میکنیم و در نهایت عاشقش شدم عقد کردیم😌

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔