بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما علاقه برای شروع مهمه تو مسیر زندگی ممکنه علاقه پیش نیاد
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
الان من خیلی سردرگمم من عشق کی بودم؟؟؟ تو فیلماا شانسم نداریما .... الان باید بگم:بنده عشق اول کامرانی و عشق دوم فرهاد هستم که خدارحمتشون کنه فیلم هم خیلی مسخره تموم شد
من متنفر بودم البته شوهرم نبود اون موقع گف دوست باشیم قول میدم عاشقم شی😑 اگه شدی ازدواج میکنیم و در نهایت عاشقش شدم عقد کردیم😌
تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔
عزیزم سعی کن نکته های مثبت شو ببینی به این فکر کن که نامزدم خیلی بهتر از اونی باشه که یک روز دوسش داشتم سعی کن همش جلوی خودش جوری رفتار کنی که دوسش داری بعد کم کم مهرش به دلت میشینه❤️