2777
2789
عنوان

برای چاق شدن اینو خوردین؟

446 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها خوب هستید برای چاق شدن دارو پهلوان خوردین تا حالا؟ یکی خریدم 10 روزه میخورم خوب بود 2 کیلو اضاف کردم ولی میخوام بدونم اگر کسی خورده برگشت نداره؟ کاربری ک بهم معرفیش کرد یادم نیس کی بود اگر دیدی تاپیکم رو بیا قشنگ راهنمایی کن عزیزم دارو عالیه اما میترسم بازگشت داشته باشه بهم بگید لازمه یکی دیگه هم بخرم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم عالی بود 40 کیلو بودم شدم 53 ولش کنی برنمیگرده یعنی برا من که برنگشت بقیه رو نمیدونم  ...

وای خدا کنه منم برنگرده برام تا الان ک عالی بوده تو 10 روز 2 کیلو به نظرت منم 6 7 کیلو میام بالا؟ آخه برا 40 روزه

پیج mojehsabzz بود درسته؟ اصلشه؟ 

تاپیک من نبود اخه🥺

خب بزن توی تاپیک هایی که شرکت کردی

اون گوشه سمت چپ بالا 

روی عکس پروفایلت بزن 

و نی نی سایت من رو انتخاب کن و بعد که باز شد 

توی قسمتی نوشته تاپیک هایی که من‌شرکت کردم

اونو بزن و بعد پیدا کن

ببخشید در این حد میتونم کمکت کنم

چون من استفاده نکردم

البته میخوام‌ببینم اگه خوبه منم بخرم

چون وزنم‌کمه

وای خدا کنه منم برنگرده برام تا الان ک عالی بوده تو 10 روز 2 کیلو به نظرت منم 6 7 کیلو میام بالا؟ آخ ...

اره میای بالا من تازه ده روز اول تکون نخوردم اما بعدش شروع کردم چاق شدن آره پیج اصلیش همینه نگین کدیور گذاشته بود قبلا تو پیجش که خواهر شوهرم خورده خودم بهت معرفیش کردم یادمه تو یه تاپیک مال یکی از بچه ها گفتم به چند نفر که گفتن لاغریم