2777
2789

هشت ماهه زایمان کردم تو این هشت ماه رابطم با شوعرم داغون شده اوایل من شدیدا عصبی شده بودم از بی خوابی بی محلی کم توجهی شوهرم از تیکه انداختنای خانواده شوهرم و گریه های شدید بچم شوهرمم یکسره از همه چی ایراد میگرفت هر شب دعوامون میشد منم یه چیزی میگفت ده تا میزاشتم روش جوابشو میدادم چون خیلی خسته بودم توقع داشتم درکم کنه محبت کنه ولی میومد خونه از همه چی ایراد میگرفت چند شب پیش گفتم مگه میشه یه مرد هشت ماه رابطه نخواد تو بارداریم نداشتیم چون لکه بینی داشتم گفتم یک سالو نیم رابطه نخواستی هیچ مردی نمیتونه تحمل کنه توام مردی چطوری جلوی خودتو میگیری........

گفت تو خواب ارض ا میشم چند بارم دیدم تو خواب ارض ا میشه گفت انقدر جوابمو دادی بهم توهین کردی باورم شده اصلا دوسم نداری ازت فاصله گرفتم دلم میخواد با هم باشیم ولی غرورم نمیزاره، کلا ادم سردی هست قبل بارداریمم ماهی یکی دو بار بود ولی نمیتونم باورر کنم هر چیم گوشیشو چک میکنم چیزی نمیبینم موندم چی کار کنم؟

تیکر تولد نفس مامان❤

حتما حتما از یه مشاور خبره کمک بگیر

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بنظرم راس میگه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای چک کردن گوشیش باهاش مهربون باش بهت جذب شه اون‌وقت مطمئن باش تو کارا بهت کمکم میکنه
چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

خب حتما که نباید خیانت کنه عزیزم ...خودت اشاره کردی که قبلا هم گرم نبوده ...بعضی ها این مدلین ، نمیشه که برای همه نسخه ی خیانت پیچید اگر هیچ سابقه یا رفتاری دال بر بی وفایی نداره

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.

بچه من الان سه سالشه

تازه ی ذره اوضاعمون بهتر شده.داره میشه مثل قبل بچه

من همش گریه میکردم.عصبی شده بودم.فک میکردم دیگه منو نمی‌خواد یا با کسی یا دیگه این زندگی درست بشو نیست.ما هم رابطه 8ماه نداشتیم.بعدش هم ماهی ی بار اونم از سمت من.چقدر غرورم له میشد.اما خداروشکر گذشت.اینا رو گفتم بدونی همه اینا زمان بر هست.انشالله درست میشه