2777
2789
عنوان

ازاین رفتارای شوهرم لجم میگیره

102 بازدید | 6 پست

بچها من وقتی یه چی درست میکنم مثلا شیرینی کیکی شوهرم اصرار اصرا که مثلا به خانوادشم اونو ببریم من خودم وقتی یه چی درست میکنم به یاد اونام هستم دلم میخواد ببرم نه اینکه دوست نداشته باشم اما دلم نمیخواد اون هی بهم بگه خانوادشم باهام اصلا بدنیستن ادمای خوبی هستن مادشوهرم خودش هرچی بخره یا درست کنه به ماهم میده اما نمیدونم چرا لجم میگیره وقتی شوهرم بهم میگه شوهرای شمام اینجورین؟بعد اینم بگم کلا ادمی هست که دلش نمیخواد چیزیو تنهایی بخوره دلش میخواد قسمت کنه باهمه حتی اگه کم باشه‌...نسبت به خانواده منم همینه یعنی اگه یه چی بیاد خونمون زیاد باشه میگه واسه مامانت اینان ببر چیکار کنم بدم نیاد اخه 😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.