2777
2789

خب داستان برنامه امشب محاكات يك زوج بودن ك سال ٨٥ كارمند بودن توي تهران و خونه هم داشتن و زندگي نرمال .. ك خسته ميشن و تصميم ميگيرن ي كار برا خودشون راه بندازن ك خيلي جالب بود كارشون و جداي از اون همدلي ك بين اينا بود 

شما نظرتون؟ 

تعداد رای : 48
نظرسنجی
بله
3
6%
نه
30
62%
اخه مگه كار كمه؟
7
14%
نظري ندارم
8
16%

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

چقدر خوب بود ك اين زوج انقدر همراه هم بودن واقعا لذت بردم

بخصوص اقاهه ك بخاطر تصميم خانم انقد همراهيش كرد توي راه سخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فتوا جدید رسیده:

اگه شب آخر ماه رمضون تو نی نی سایت 

باشين فطريه مي افته گردن اسی !✌🏻😂

اينم يه خبره دسته اول...

دس به دست کنید برسه به استارتر تاپیک ها

اسی ها در جریان باشن...😅✌️😂😂😂😂🏃🏻‍♀️

وای دیدی کروکدیل پرورش میدادن😐😂نمیگن کروکدیل میخورتشون؟😂حالا کروکدیلو پرورش میدن ب چه دردی میخوره؟

خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من  باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من  میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم  بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و  یه دختره  مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت  پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲.  سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود  همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
دقیقا چه فایده ای دارن؟

خب نميدونم چ كاراي ميشه باهاش كرد

ولي ميتونن صادر كنن احتمالا تجارت خوبي داره و بفروشن ب باغ وحش

وای دیدی کروکدیل پرورش میدادن😐😂نمیگن کروکدیل میخورتشون؟😂حالا کروکدیلو پرورش میدن ب چه دردی میخوره ...

بيشتر برام شخصيت اين دوتا ادم جالب بود

خانمه جانورشناسي خونده بود 

انقد دو نفر هماهنگ و همفكر خيلي عجيب بود

دقیقا چه فایده ای دارن؟

خون کروکودیل کاربرد پزشکی دارد و پوست و گوشت آن نیز صادر می شود.

اينو نوشته بود. ي جا

علاوه بر فروش ب باغ وحشهاي ايران و صادر كردنشون