2777
2789

کپی کارت ملی شناسنامه رضایت والدین سه کیلو سیاست  دمپایی برا تو دهن مادرو خواهر شوهر زدن بپر بالا خانومم

مَن نِشستَم بِرَوی مِی بِخَری بَرگردی... تَرسم این است مُسلمان شده باشی جآیی...                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب رفتارا و حرفای خانواده همسر اعتراض داشتی مستقیم خودت نگو ب همسرت انتقال بده اون بگه

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
هر اتفاقی‌چه خوب چه بد چه فحش بینتون افتاد رازدار هم باشین به باباننتون هیچی‌نگین اولویت زندگیتونم ...

آفرین مختصر و مفید👌👏

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 
خیلی مشکلاتت رو وارد نی نی سایت نکن چون سریع میگن طلاق بگیر ( البته خودمم میگم) 

منم میگم 😂

البته یه خانم وقتی شوهرش کتکش زده و خیانت کرده ، از نظر من باید طلاق گرفت 

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

همون کاراییُ بکن که دوست داری همسرت برات انجام بده

احترام گذاشتن،ابرازه احساس،دوست داشته شدن،در اولویت بودن خلاصه هر چیزی که حالِ تورو خوب میکنه حالِ اونم خوب میکنه تو هر رفتاری بکنی به خودت برمیگرده 

تو فقط وقتی به قدرت نیاز داری که بخواهی کارِ مخربی انجام دهی، در غیر اینصورت      ❤️عشق❤️ برای انجام هر کاری کافیست.