من پیچ آشپزی وشیرینی پزی باز کردم..ولی راستش موندم چجوری سفارش بگیرم ک صرف کنه برام.....مثلا مشتری ی ...
اتفاقا من یکیو میشناسم هم فینگر فود درست میکنه هم مواد کافی شاپ هم انواع شیرینیا ینی همهه چی بلده ی سری کارا اموزش میزارع تو تل مثلن میگه امروز با تخفیف ثبتنام 50 چون کروناست و نمیشه ندریس کرد جایی..بعد واسه کیکم از قبل هزینه تعیین میکنه مثلن میگ کیک تولد کیلویی98 تومن ولی کیکش کیکها..فک کنم بستگی داره ب سفارشتون باید قبلش تعیین کنید ک طرف حق انتخاب داشته باشه..
من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
عزیزم منم بازرگانی مواد اولیه هستم جسارتا تهرانید...متاسفانه من حقوقم زیاد نیس
نه اصفهانم
انشاله تو کارت پیشرفت کنی ❤🙏
من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم
دقیقا ترس از دست رفتن سرمایه ام رو دارم ک نمیتونم کاری کنم
عزیزم باید بپرین وقتی بال دارین اگر بخواین بترسین همیشه عقب میمونین هیچ ادمی بدون یک بار ضرر حداقلش به پول نرسیده خودمن ک میگم سرمایه ندارم ۵۰ تومن داشتم با دوست پسرم شریک بودم به محض خیانت کردن بهم پولمو گرفت و رفت خونه مو کارمو پولمو رابطه مو از دست دادم اونم در عرض ۱ هفته .....چندسال قبلشم با خانمی کارگاه زده بودیم که با اعتبار من وام گرفت و اونم گذاشت رفت و من موندم و ضرر اما چه کنم ؟ باید برای زندگی کردن پولی باشه پس بازم باید شروع کنم
تبلیغات انجام بدید ،،بگید بلاگرا تبلیغ کنن..اونجوری تو چشم میاد پیجتون..
بازدهی پیج اکثر بلاگرها ضعیفه تینا شیرین مهتا مارال و...بازدهی خوبی از تبلیغات نداشتن بهاره کمی بهتربود من قبلا باهاشون تبلیغ داشتم ضمن اینکه هزینه گرونی دارن بهاره برای استوری ۱ تومن بود پست ۲ تومن تینا ۴ تومن