2777
2789
کاش ادامه میدادی کهه....☺

دیگه بعدش درگیر عشقو عاشقی شادم ازونطرف هم با بابام کلاهم رفت توهم میگفت نمیخوام چیزی بفروشی و.... کلا کنسل شد 

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان چکارمیکنی؟؟

الان کنکوری ام فعلا کاری نمیکنم خیلی دلم میخواد یه کار جدیدو شروع کنم به محض قبولی باز یه کاری دستوپا میکنم 

گیسوی کمند تو در باد پرچم آزادگیمان خواهد بود🕊🌱 اینجا دوباره کربلاست اهل کوفه از اهل حسین جداست🤍
انلاین شاپ؟!میشع ی توضیح بدید دربارش؟

اره عزیز پیج اینستا زدن ک کاری نداره

انلاین شاپ بزنید روی ی محصولی ک کمتر تو بازاره اون جوری میشه سود کرد ..چیزایی ک اشباعه اصلا سرمایه گذاری نکن..اگه سرمایه تون زیاده میتونید ادمین بگیرید برا پیج ک نخاید وقت بزارید یا دامنه و سایت بخرید و حتی داخل تلگرامم تبلیغات تونو بزارید و محصولاتونو بفروشید درامدش بیشتر میشه..

...my fv singers are lynn and Remington
منم ميخوام شروع کنم ولی ميگن اول باید با ارز دیجیتال شروع کنید بعد فارکس چون یهویی وارد فارکس شدن س ...

موفق بشی عزیزم راستش زیاد فرق نداره که توی هردوشونم من کار میکنم هر کدوم پول داد همونو کار میکنم فعلا یه چند ماهی زمان لازمه تا اموزشامو تموم کنم بعدش انشالله حساب باز کنم ببینم چی میشه

1402 انشالله موفق میشم
اره عزیز پیج اینستا زدن ک کاری نداره انلاین شاپ بزنید روی ی محصولی ک کمتر تو بازاره اون جوری میشه س ...

خب تو فروش چ چیزی میشع سود کرد؟

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع

[QUOTE=189471805]الان کنکوری ام فعلا کاری نمیکنم خیلی دلم میخواد یه کار جدیدو شروع کنم به محض قبولی باز یه کاری دستوپ ...[/QUOTاصلا منتظراین نباش ک بری لیسانس بگیری بعد کاریو شروع کنی...ب محض کنکور باهمون طلاهات ، ی جا کوچیک اجاره کن..کارتو ادامه بده

[QUOTE=189471805]الان کنکوری ام فعلا کاری نمیکنم خیلی دلم میخواد یه کار جدیدو شروع کنم به محض قبولی ...

اره دیگه قبول بشم شروع میکنم ولی دیگه بدلیجات نه چون دست زیاد شده 

اره عزیز پیج اینستا زدن ک کاری نداره انلاین شاپ بزنید روی ی محصولی ک کمتر تو بازاره اون جوری میشه س ...

من پیچ آشپزی وشیرینی پزی باز کردم..ولی راستش موندم چجوری سفارش بگیرم ک صرف کنه برام.....مثلا مشتری ی شیزینی یا کیکی سفارش میده..اول پولشو بگیرم بعد درست کنم..یا اول درست کنم ببینم قیمتش چقدشده وچقد هزینه برد بعد بهش بگم؟؟

خب تو فروش چ چیزی میشع سود کرد؟

ی طرف این قضیه تبلیغاتشه ی طرف محصول. 

محصول ک انواع سایتا هست چیزیم ک بنظر من جالبه فروش لباسا ست کیوت دخترونس..ایده لباسشم مثل لباسای تیک تاک باشه مثلن تاپ شلوار ست و این جور چیزا چون خودم دیدم ینفر فروشش خوب بود..قاب عکس دیواری  و اینه ماه و طرحای جدید و.. اینجور  چیزا فروش دارن بنظرم...خیلی بازم چیزای دیگ هست

...my fv singers are lynn and Remington
ی طرف این قضیه تبلیغاتشه ی طرف محصول.  محصول ک انواع سایتا هست چیزیم ک بنظر من جالبه فروش لباس ...

خیلی ممنون از راهنماییتون❤😘😘😘

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع