2777
2789

ماخوبیم 😄

مثل همیشه 😜

وگویا از پس روزهایمان برمی آییم وبرعکس شما وآدم هایی که فکرمیکنند اینروزها خیلی ساده هستند مازیر کوله‌باری از نگرانی سختی حرکت می‌کنیم ولی باز هم خوبیم...

هرروز ساعت ۷ صبح از خواب بیدار می‌شویم و برای اینکه خانواده را بیدار نکنیم بی سر و صدا شروع میکنیم به درس خواندن...

می گوینددررختخوابهایمان لم داده ایم ونمی‌فهمیم سختی درس خواندن چیست! پر بیراه هم نمی‌گویندآنهامدرسه رفتند وکسی مجبورشان کرد درس بخوانند کسی مجبورشان کرد تا جزو هایشان را کامل کنند کسی در چشمانشان نگاه کرد و درس داد...

اما ما چطور ؟!

۱۵ روز زودتر از موعد درس هایمان شروع شد و معلم های عزیزمان گمان می‌کنند در خانه ماندن از ما ابرقدرتی تاریخی می سازد که باید همه کار انجام دهیم چندین و چندویدیوی چند ساعته داریم که هنوز که هنوزه وقتی نگاه کردنشان را نداریم

کارمان راحت شده است!!!!!!! امتحان هایمان را کتاب باز می دهیم دلمان خوش است که درس  می‌خوانیم برای کسی مهم نیست ۵یا ۶ بعد از ظهر زمان مدرسه و امتحان دادن نیست و کسی توجه نمی کند ساعت‌ها بعد مدرسه مان برای خودمان است و تکلیف رستم میگویند دانش‌آموزان واقعی را در این زمان می‌توان شناخت😊ولی دلتان راصابون نزنیدما خیلی کارهاکردیم که خوب شویم☺ ولی ملاک‌های دانش آموز خوب بودن در تدریس فضای مجازی خیلی تغییر کرده است!!!!!! باشد به هر حال که ما خوبیم و سختی نمی‌دانیم چیست😉مشکلی ندارد از قدیم گفتن تا پادرکفش کسی نکنی نمی فهمی چه گونه حال است شما با کفش شماباکفش های ما راه نرفته ایو که بدانید چه حالی داریم شما ترس ازحضوری شدن امتحان هایتان را نداشتید که نکند مبادا آن‌قدر بلد نباشم که بر گره ام نصف سفید ونصف خط خطی تحویل داده شود یا نگران اینکه بچه‌های دیگر با مدرسه رفتن به زورازپس کنکور برآمدند پس ما چه می شویم ؟؟!!!😔آینده مان چه می‌شود 😔 اما مشکلی نیست 😃ما باز هم خوبیم با درس های تلنبار شده که از هر روشی برنامه‌ریزی می‌کنیم باز نمی شود انجامشان داد با خلق و خوی هر روز توسط معلمان که هر روز به طریقی می‌خواهند ما را به چالش سخت تر بهتر می کشند ...با تکالیفی که تا ۱۲ شب به زور تمام می شود با پیوی های بسته وممنوعی که حق‌سوال پرسیدن از ما را می‌گیرد با پدر و مادرهایی که انتظارشان از ما را چند برابر کردند ما با درس های نداده و  امتحان های گرفته شده هم خوبیم ما با تمام مشکلات ریز و درشت گفتنش مثل آب خوردن است هم خوبیم فقط می‌خواهم چیزی را یادآوری کنم.... در رختخواب درس خواندن اصلا چیز لذت بخشی نیست درس نخواندن، جزوه ننوشتن ،کتاب باز کردن حین امتحان که خدا خدا می کنیم بالاخره یاد بگیریم هیچ چیز لذت بخشی نیست.... و ماباز هم این روزها خوبیم اما نه آنطور که شما فکرمیکنید....

دیگه کنکوری نیستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ftmeho98   بیا بخون توام همزاد پنداری کنیم😔💔😭

اخ اخ داغ دلمو تازه کردی امروز امتحان ریاضی داشتم کل کتاب

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐